marți, 22 martie 2011

Preotul Cristian Pomohaci nu mai e iubit de biserica, insa e iubit de Dumnezeu!

Cristian Pomohaci este parohul Sfintei Bisericii Sf. Nicolae din toamna anului 1999. Are patru copii infiati, canta cu pasiune muzica populara de cand se stie (este foarte un cunoscut interpret de muzica populara) si face exorcizari si vindecari cu rezultate remarcabile. Insa, toate acestea par sa fie semne de "nebunie" in ochii reprezentantilor bisericii ortodoxe. Nu scriu cu litere mari ca nu are rost. De fapt, tinand cont de ultimile atitudini ale conducerii bisericii din Romania (inclusiv atitudinea fata de cipuri), se pare ca institutia nu mai are nici in clin nici in maneca cu ortodoxia.

 „Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot! Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.” Apocalipsa 3:15,16

In reportajul prezentat pe site-ul unui post national de televiziune (un puternic formator de opinie in randul populatiei si asa adormite), Cristian Pomohaci este prezentat ca liderul unei secte de fanatici in cadrul careia "face exorcizari ca in evul mediu". Pentru necunoscatori, oamenii posedati (da, exista!!) se manifesta cam la fel de foarte multe secole incoace. Iar pentru cine doreste sa se confrunte cu realitatea si sa afle adevarul, exista foarte putini preoti care au curajul si pot sa faca exorcizari, nu este un lucru la indemana oricui. Foarte rar intalnesti preoti care pot face exorcizari am spus, si mai rar gasesti preoti care recunosc acest lucru, dat fiind faptul ca biserica ortodoxa nu recunoaste oficial existenta unor astfel de practici. Cum ar putea? Asta ar trezi la realitate o multime de oameni, iar in clipa in care oamenii incep sa afle adevarul sunt mai greu de manipulat. "Ferciti cei saraci cu duhul, caci a lor este imparatia cerurilor". Da, sunt adevaruri pe care le poti afla doar cand inima ta e deschisa si sincera.

Este atat de usor sa denigrezi un om intr-o societate bolnava, intr-o tara adormita la propriu, in care toti oamenii traiesc inchisi in propriile castele de iluzii. Cum ar mai putea cineva sa recunosca adevarul? Sa o luam logic si sa analizam principalul argument adus de reporter (de fapt de masonerie): Preotul Cristian se face vinovat de inselatorie, practicand exorcizari si vindecari in biserica. Nu au prezentat marturiile oamenilor vindecati si exorcizati acolo. Foarte greu au gasit o marturie negativa, iar pe restul le-au trunchiat "smechereste" sa fie in favoarea opiniei lor. Am facut si eu tehnici de manipulare in facultate si stiu cum se procedeaza. Asa se proceda si pe vremea inchizitiei, chiar pe vremea comunismului: daca te doreau mort, se gaseau motive intemeiate. Am intrat pe site-ul lui Cristian Pomohaci si am gasit o gramada de marturii: http://www.lamosuni.ro/index.php/marturii. Banuiesc ca cei care au facut reportajul nu au fost foarte bine documentati... in mod special.

Da, este adevarat ceea ce se spune in reportaj: oamenii sunt fanatici. Dar in masura in care sunt atasati de anumite convingeri fixe. Cu cat sunt mai neclintiti in convingerile lor, cu cat sunt mai intoleranti si mai dornici de a pune etichete si a judeca fara discernamant, da, oamenii sunt cu adevarat fanatici. Televizorul iti ofera in ultimul timp si ochelarii de cal prin care sa privesti lumea. Nu mai e nevoie sa te obosesti privitorule: noi iti spunem unde sa privesti, ce sa vezi si ce sa auzi. Nu incerca sa iti reglezi imaginea: noi controlam subliminalele si pe verticala si pe orizontala. Urmeaza sa te integrezi in lumea pe care noi ti-o oferim gata mestecata si digerata. Nu e nevoie deci sa fii prezent, avem nevoie sa mergi pe pilot automat.

Romania trezeste-te! Cat mai e timp...

 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah