Rugaciuni - Prayers in Romanian 
 

                       Rugaciunea Sfantului Ciprian    

        Stapane Doamne Iisuse Hristoase , Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate,  Sfant si slavit esti: Imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie. Tu, Cel ce locuiesti in lumina cea patrunsa si apropiata , pentru rugaciunea mea, a smeritului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la fii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; aceste si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si taoat zidirea de toate legaturile diavolesti, si pe robii Tai (numele) impreuna cu toate ale casei lor de toate legaturi satane, ale magiei, ale farmecelor si ale  puterilor potrivnice, impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri toata lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile satanicesti si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume: MESSIA IISUS HRISTOS.
       Asa Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine slujitorul Tau si dezleaga pe robii Tai (numele) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau sub pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange, par sau orice parte a corpului uman, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sauprin necuratie, sau menstruatie, prin poza , mercur, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi vii sau morti, sau prin pamantul mortilor, sau a apei cu care se spala mortii, sau banii care se pun in mana sau pe ochiul mortilor, sau legaturile cu care se leaga mainile sau picioarele mortilor, sau de sunt farmece facute pe caita, sau daca a venit prin strapungere de ace ale papusilor, sau de sunt farmece aruncate pe apa curgatoare sau in foc, sau de sunt facute pe argint viu, pe bani, mancare sau tarana luata din urma, pe cheagul de lapte, pe sporul casei, daca sunt atacuri de orice fel, deochiuri, vampirizari, manipulari, sau de sunt venite prin oglinda sau tehnologie, dezleaga-le pentru totdeauna , in ceasul acesta Doamne cu puterea Ta cea mare.
       Tu Doamne , Dumnezeul nostru , Care cunosti si stii toate , dezleaga, sfarama si distruge, acum lucrarile magiei, iar pe robii Tai (numele) pazeste-i cu toti ai casei lui, de toate uneltirile diavolesti. Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci  + , toate puterile potrivnicilor! Pustieste, distruge si departeaza, pentru totdeauna, toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robii Tai (numele).
      Asa, Doamne, auzi-ma pe mine slujitorul Tau si pe robul Tau cu toti ai casei lui si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, descantecele, argintul viu, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neinteleciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, egoul, ispita, viciile si de toate ratacirile si gresalele, stiute si nestiute, pentru Sfant numele Tau, ca bine cuvantat esti in veci.
       Iti multumesc si iti sunt recunoscator pentru protectie! Amin.                Varianta Romana                                                               

Tatal nostru Care esti in Ceruri,                                                     
Sfinteasca-Se Numele Tau,
Vina Imparatia Ta,
Faca-Se Voia Ta,
Precum in Cer, asa si pe Pamant.
Paine noastra cea de toate zilele
da-ne-o noua astazi.
Si ne iarta noua greselile noastre,
precum iertam si noi
gresitilor nostri.
Si nu ne lasa pe Noi in ispita,
ci ne izbaveste de cel rau,
caci a Ta este Imparatia,
puterea si slava
(acum si) in vecii vecilor.
Amin.


Varianta latină

Pater noster, qvi es in caelis
sanctificetur nomen tuum;
Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua
sicut in caelo et in terra
Panem nostrum qvotidianum da nobis hodie.
Et dimitte nobis debita nostra,
sicut et nos dimittimus debitoribus nostris.
Et ne nos inducas in temptationem;
sed libera nos a malo.
Amen.     In Aramaica:     Avvon d-bish-maiya, nith-qaddash shim-mukh. Tih-teh mal-chootukh. Nih-weh çiw-yanukh: ei-chana d'bish-maiya: ap b'ar-ah. Haw lan lakh-ma d'soonqa-nan yoo-mana. O'shwooq lan kho-bein: ei-chana d'ap kh'nan shwiq-qan l'khaya-ween. Oo'la te-ellan l'niss-yoona: il-la paç-çan min beesha. Mid-til de-di-lukh hai mal-choota oo khai-la oo tush-bookh-ta l'alam al-mein. Aa-meen.

Rugaciuni Miraculoase
Rugaciunea miraculoasa pentru LINISTEA SUFLETEASCA
(folositi-o pt a va elibera de griji inutile, pt a va relaxa, pt a dobandi pacea spirituala)

"Iti sunt recunoscator pentru ca mi-ai dat pacea deplina a Spiritului! Iti multumesc pentru pacea sufleteasca! Pacea Ta minunata este mereu cu mine, linistea Ta Divina vesnic inlauntrul meu. Iubirea mea pentru Tine e eterna. Iti multumesc! AMIN"

Rugaciunea miraculoasa pentru SANATATE
(folositi-o pt vindecarea de orice boala ori pt starea generala de sanatate si bunastare)

"Iti sunt recunoscator pentru ca m-ai umplut de energie vindecatoare! Iti multumesc pentru ca mi-ai incarcat organismul cu vitalitatea Ta! Simt energia Cosmica strabatand fiecare celula a trupului meu! Sunt constient de prezenta Ta vindecatoare inlauntrul meu. TU imi umpli sufletul si ma eliberezi. Te voi rasplati iubindu-ma asa cum ma iubesti Tu. Multumesc! AMIN"

Rugaciunea miraculoasa pentru DRAGOSTE
(folositi-o pt a va aduce Dragostea in viata ori pt a recastiga Dragostea partenerului)

"Iti multumesc pentru ca ai indrumat Iubirea spre mine! Iti multumesc ca m-ai facut demn de Dragostea Ta si de cea a oamenilor! Iubirea Ta ma implineste. Iti voi fi vesnic recunoscator. AMIN"

Rugaciunea miraculoasa pentru BANI
(folositi-o pt achitarea unor datorii, pt a obtine banii necesari unei achizitii sau pt imbunatatirea situatiei financiare)

"Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din Inima pentru tot! AMIN"

Trebuie sa credeti ca Dumnezeu a auzit deja rugaciunea voastra si v-a si dat raspunsul.
"Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit deja si le veti avea", a zis Iisus (vezi Marcu, cap. 11, verset 24)


 sursa www. horusra.com

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah