sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Semnele Apocalipsei milioane de pesti si de pasari moarte peste tot in lume inclusiv in Romania

La inceput au fost cele 5.000 de pasari moarte in Arkansas, apoi alte 500 in Suedia. Acum milioane de pesti morti au fost gasiti in Brazilia, Noua Zeelanda,Italia si acum si in Romania.
Odata cu gasirea tot mai multor pesti si pasari moarte in mai multe parti ale globului, cercetatori sau oameni obisnuiti au incercat sa explice bizarele incidente. Teoriile sunt fie logice si lipsite de spectaculozitate, fie semne ale Armaghedonului sau experimente guvernamentale secrete.Oamenii de stiinta au banuit initial ca focurile de artificii ar fi cauzat moartea celor 5.000 de pasari, in Beebe, un mic oras din Arkansas. Insa au fost nevoiti sa reia cercetarile in acest caz dupa ce inca 500 de zburatoare au plonjat spre moarte la 580 de kilometri departare, in Louisiana, luni, si inca cateva zeci in Kentucky.

Misterul se adanceste! Inca cateva sute de pasari si zeci de mii de pesti
Si, daca nu era de ajuns, la 160 de kilometri de Arkansas, aproape 100.000 de pesti au murit sau sunt pe moarte.
Intre timp, in Suedia, investigatorii incearca sa afle ce a dus la moartea a  peste 50 de pasari din orasul Falkoping, situat in sud-estul tarii.Veterinarul Robert ter Horst enumara cateva ipoteze privind moartea pasarilor: vremea rece, dificultati in gasirea hranei si, din nou, "frica de artificii".Si in Brazilia au fost gasite in jur de 100 de tone de pesti morti. Cauza decesului ramane si in acest caz necunoscuta, desi autoritatile vorbesc despre un dezechilibru al mediului inconjurator si poluare, ca principale cauze.In Noua Zeelanda, sute de mii de pesti morti au fost gasiti pe plajele din peninsula Coromandel, multi dintre ei avand ochii lipsa. Autoritatile spun ca decesul s-ar putea datora conditiilor meteo precare.Expertii insista insa ca nu exista nicio legatura intre bizarele incidente. Chiar daca artificiile ar putea fi o posibila cauza a mortii pasarilor din Beebe, aceasta teorie nu explica si moartea celor din Louisiana sau Kentucky, unde o femeie s-a trezit cu zeci de pasari moarte in curte. In prezent, biologii fac teste pentru a determina o posibila cauza a decesului inaripatelor.Cat despre cei aproape 100.000 de pesti care au murit in raul Arkansas, la 160 de kilometri de Beebe, acestia nu au nicio legatura cu moartea pasarilor, spun autoritatile.Specialiştii spun că cei aproape 8.000 de porumbei morţi la Faenza, Italia  s-ar fi asfixiat în zbor. Nu au găsit deocamdată motivul, dar spun că cel mai probabil s-a întâmplat din cauze naturale. O explicaţie primită cu neîncredere de cetăţeni, după ce presa din toată lumea a relatat situaţii similare în care mii de păsări sau peşti au murit în condiţii suspecte.
Concluziile le trageti voi!
Link-uri reportaje:
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/66802/Ploaie-de-pasari-moarte-in-Suedia/
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/67031/Ploaie-de-pasari-moarte-si-la-Constanta/
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/66906/Milioane-de-pesti-morti-in-Brazilia/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah