joi, 14 aprilie 2011

Mare protest in Grecia impotriva documentelor biometrice, sa vada si popii nostri cei lasi si corupti cum arata preotii si crestinii adevarati din Grecia!

Atena, 27 martie 2011, Pedio Areos si Piata Syntagma:
Un nou protest impotriva actelor de identitate biometrice

Pr. Nektarios Moulatsiotis
Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanului si s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc de cel putin 30.000 de manifestanti, in timp ce Parintele Nektarios Moulatsiotis, presedintele acestei Comisii de Lupta impotriva Cardului Cetateanului, a anuntat prezenta a 100.000 de oameni. Importanta insa nu are atat numarul participantilor, cat prezenta dinamica a oamenilor, atat in discursurile tinute la Pedio Areos, cat si in marsul catre Parlament.

Dintre vorbitori trebuie mentionati reprezentantii INKA-ΓΟΚΕ (Ιnstitutul Consumatorilor/Federatia Generala a Consumatorilor din Grecia, organizatie membra a Comisiei Europene pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor, http://www.inka.gr)[1], experti in stiintele economice care au prezentat riscurile actelor cu cip si ale indosarierii datelor personale. Domnul Stathis Adamopoulos, specialist in stiinte economice, membru al INKA, a semnalat in discursul sau ca „in esenta, cardul va inregistra toate actiunile individului cu rezultatul ca va modifica fundamental sistemul de valori al societatii noastre”, adica omul va fi supus unei urmari continue, 24 de ore din 24, si a completat ca aceste date care tin de viata privata a omului vor putea fi extrase in orice moment, fapt care va constitui un obstacol major in dezvoltarea personalitatii umane. In declaratia facuta Agentiei Ateniene de Stiri si Agentiei Macedoniene de Stiri, ΑΠΕ-ΜΠΕ, acelasi Stathis Adamopoulos sustine ca: „chiar daca toate aceste temeri nu ar fi reale, adevarul este ca noul act de identitate care ni se pregateste presupune un sistem birocratic complex si costisitor, care va deveni o importanta sursa de venituri, fapt care, spre exemplu a determinat guvernul australian sa renunte la introducerea lui”.

Parintele Nektarios Moulatsiotis, la randul sau, a subliniat intr-una din interventiile sale ca „acest card al cetateanului este in dezacord flagrant cu Constitutia Greciei si cu Dreptul European”.

Reprezentantii PR.A.O.S. (Initiativa Luptatorilor pentru o Constiinta Ortodoxa) au analizat in detaliu, atat din perspectiva tehnologica, cat si religioasa, tema cardului de cetatean.

Mitropolitul Pireului, Serafim, in numele Bisericii locale a Pireului, a exprimat nelinistea sa profunda fata de intentia introducerii cardului cetateanului in mesajul transmis manifestantilor prin reprezentantul sau, protopresviterul Hristos Hritodoulou. A subliniat ca actuala evolutie a tehnologiei devine un adevarat blestem pentru om si instrument al unei dictaturi fara precedent in istoria omeniriiOmul isi va pierde identitatea in cadrul sistemului de urmarire continua care se va realiza prin cardul cetateanului. S-a mentionat de asemenea ca se asteapta luarea oficiala a pozitie e Sinodului Bisericii Greciei imediat ce guvernul va da publicitatii proiectul de lege privitor la introducerea cardului cetateanului, specificandu-se ca s-a constituit deja o comisie juridico-teologica a Sinodului care investigheaza toate datele legate de cardul cetateanului.

In repetate randuri vorbitorii au invocat trecutul glorios al poporului grec care a fost un promotor al libertatii umane, prin aceasta indemnandu-i pe contemporani sa urmeze exemplul inaintasilor lor care nu s-au temut sa lupte si sa-si dea viata pentru credinta si patria lor. S-au facut referiri la Constantinopolul bizantin, ca simbol al elenismului crestin, si la 25 martie, una dintre cele doua zile nationale ale Greciei, care marcheaza inceputul revolutiei de eliberare e grecilor de sub jugul otoman, din 1821, in care Biserica a avut un rol decisiv.
In ansamblul lor, discursurile s-au dorit un semnal de alarma adresat poporului elen si in acelasi timp tuturor crestinilor, care se afla in pericolul de a-si pierde libertatea de actiune si spirituala prin acest nou sistem de inrobire, „anticrestin, antipopular, antidemocratic, antiuman si satanic”, dupa cum a subliniat unul dintre vorbitori, „un sistem pe care Noua Ordine doreste sa il impuna Greciei”. De asemenea, manifestatia s-a dorit o avertizare a ocarmuitorilor tarii, care se vadesc a nu fi „nici greci, nici crestini”, ci slujitori ai intereselor Noii Ordini Mondiale. S-a subliniat ca guvernantii nu doresc sa prezinte clar ce inseamna cardul cetateanului si riscurile pe care le presupune, ei se exprima in mod ambiguu, echivoc, in ce priveste conditiile si implicatiile introducerii noului sistem de identificare, fapt care dovedeste o data in plus caracterul antipopular al masurii.
La sfarsitul discursurilor s-a citit rezolutia manifestatiei adoptata de catre toti participantii.
MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului

03/29/2011 de admin

Atena, 27 martie 2011, Pedio Areos si Piata Syntagma:

Un nou protest impotriva actelor de identitate biometrice

Pr. Nektarios Moulatsiotis

Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanului si s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc de cel putin 30.000 de manifestanti, in timp ce Parintele Nektarios Moulatsiotis, presedintele acestei Comisii de Lupta impotriva Cardului Cetateanului, a anuntat prezenta a 100.000 de oameni. Importanta insa nu are atat numarul participantilor, cat prezenta dinamica a oamenilor, atat in discursurile tinute la Pedio Areos, cat si in marsul catre Parlament.

Dintre vorbitori trebuie mentionati reprezentantii INKA-ΓΟΚΕ (Ιnstitutul Consumatorilor/Federatia Generala a Consumatorilor din Grecia, organizatie membra a Comisiei Europene pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor, http://www.inka.gr)[1], experti in stiintele economice care au prezentat riscurile actelor cu cip si ale indosarierii datelor personale. Domnul Stathis Adamopoulos, specialist in stiinte economice, membru al INKA, a semnalat in discursul sau ca „in esenta, cardul va inregistra toate actiunile individului cu rezultatul ca va modifica fundamental sistemul de valori al societatii noastre”, adica omul va fi supus unei urmari continue, 24 de ore din 24, si a completat ca aceste date care tin de viata privata a omului vor putea fi extrase in orice moment, fapt care va constitui un obstacol major in dezvoltarea personalitatii umane. In declaratia facuta Agentiei Ateniene de Stiri si Agentiei Macedoniene de Stiri, ΑΠΕ-ΜΠΕ, acelasi Stathis Adamopoulos sustine ca: „chiar daca toate aceste temeri nu ar fi reale, adevarul este ca noul act de identitate care ni se pregateste presupune un sistem birocratic complex si costisitor, care va deveni o importanta sursa de venituri, fapt care, spre exemplu a determinat guvernul australian sa renunte la introducerea lui”.

Parintele Nektarios Moulatsiotis, la randul sau, a subliniat intr-una din interventiile sale ca „acest card al cetateanului este in dezacord flagrant cu Constitutia Greciei si cu Dreptul European”.

Reprezentantii PR.A.O.S. (Initiativa Luptatorilor pentru o Constiinta Ortodoxa) au analizat in detaliu, atat din perspectiva tehnologica, cat si religioasa, tema cardului de cetatean.

Mitropolitul Pireului, Serafim, in numele Bisericii locale a Pireului, a exprimat nelinistea sa profunda fata de intentia introducerii cardului cetateanului in mesajul transmis manifestantilor prin reprezentantul sau, protopresviterul Hristos Hritodoulou. A subliniat ca actuala evolutie a tehnologiei devine un adevarat blestem pentru om si instrument al unei dictaturi fara precedent in istoria omenirii. Omul isi va pierde identitatea in cadrul sistemului de urmarire continua care se va realiza prin cardul cetateanului. S-a mentionat de asemenea ca se asteapta luarea oficiala a pozitie e Sinodului Bisericii Greciei imediat ce guvernul va da publicitatii proiectul de lege privitor la introducerea cardului cetateanului, specificandu-se ca s-a constituit deja o comisie juridico-teologica a Sinodului care investigheaza toate datele legate de cardul cetateanului.

In repetate randuri vorbitorii au invocat trecutul glorios al poporului grec care a fost un promotor al libertatii umane, prin aceasta indemnandu-i pe contemporani sa urmeze exemplul inaintasilor lor care nu s-au temut sa lupte si sa-si dea viata pentru credinta si patria lor. S-au facut referiri la Constantinopolul bizantin, ca simbol al elenismului crestin, si la 25 martie, una dintre cele doua zile nationale ale Greciei, care marcheaza inceputul revolutiei de eliberare e grecilor de sub jugul otoman, din 1821, in care Biserica a avut un rol decisiv.

In ansamblul lor, discursurile s-au dorit un semnal de alarma adresat poporului elen si in acelasi timp tuturor crestinilor, care se afla in pericolul de a-si pierde libertatea de actiune si spirituala prin acest nou sistem de inrobire, „anticrestin, antipopular, antidemocratic, antiuman si satanic”, dupa cum a subliniat unul dintre vorbitori, „un sistem pe care Noua Ordine doreste sa il impuna Greciei”. De asemenea, manifestatia s-a dorit o avertizare a ocarmuitorilor tarii, care se vadesc a nu fi „nici greci, nici crestini”, ci slujitori ai intereselor Noii Ordini Mondiale. S-a subliniat ca guvernantii nu doresc sa prezinte clar ce inseamna cardul cetateanului si riscurile pe care le presupune, ei se exprima in mod ambiguu, echivoc, in ce priveste conditiile si implicatiile introducerii noului sistem de identificare, fapt care dovedeste o data in plus caracterul antipopular al masurii.

La sfarsitul discursurilor s-a citit rezolutia manifestatiei adoptata de catre toti participantii.

Apoi manifestantii au pornit in mars pasnic catre Parlamentul Grecilor strigand lozinci precum “NU cardului cetateanului!”, „Grecia crestinilor Ortodocsi”, „Grecia inseamna Ortodoxie!”, „Afara masonii din Parlament!” si cantand imnul national si „Aparatoare Doamna”. Puternica a fost prezenta tinerilor care cu vocile lor viguroase au dat un ton diferit marsului. Trebuie sa ii felicitam pe acesti tineri, pentru ca multi dintre ei s-au implicat in organizarea si desfasurarea evenimentului prin distribuirea de pliante si postarea de panouri etc.

Odata ajunsi in fata Parlamentului, rezolutia manifestatiei a fost inmanata unui reprezentant al Parlamentului. Protestatarii si-au manifestat dezacordul fata de masurile si atitudinea guvernantilor si parlamentarilor in actuala criza economica si politica si au afirmat ca nu ii considera reprezentanti ai poporului elen, tocmai pentru ca nu actioneaza spre binele material si spiritual al poporului, ci sunt adevarati tradatori de neam si luptatori impotriva Bisericii si a credintei crestine.

Mitropolitul Ieremia al Gortinei si Megalopoleos a transmis telefonic in direct mesajul sau de solidaritate si de sustinere a cauzei manifestatiei.

Mesaje de solidaritate au fost citite in fata Parlamentului de reprezentanti ai unor organizatii crestine de pe tot cuprinsul Greciei.

In sfarsit, trebuie sa semnalam ca protestatarii si-au anuntat intentia de a organiza si alte demonstratii de protest impotriva introducerii cardului cetateanului atat in Atena, cat si in alte orase ale Greciei.

Parintele Nektarios Moulatsiotis: ”dupa afirmațiile polițiștilor suntem 150.ooo de oameni„MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului

03/29/2011 de admin

Atena, 27 martie 2011, Pedio Areos si Piata Syntagma:

Un nou protest impotriva actelor de identitate biometrice

Pr. Nektarios Moulatsiotis

Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanului si s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc de cel putin 30.000 de manifestanti, in timp ce Parintele Nektarios Moulatsiotis, presedintele acestei Comisii de Lupta impotriva Cardului Cetateanului, a anuntat prezenta a 100.000 de oameni. Importanta insa nu are atat numarul participantilor, cat prezenta dinamica a oamenilor, atat in discursurile tinute la Pedio Areos, cat si in marsul catre Parlament.

Dintre vorbitori trebuie mentionati reprezentantii INKA-ΓΟΚΕ (Ιnstitutul Consumatorilor/Federatia Generala a Consumatorilor din Grecia, organizatie membra a Comisiei Europene pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor, http://www.inka.gr)[1], experti in stiintele economice care au prezentat riscurile actelor cu cip si ale indosarierii datelor personale. Domnul Stathis Adamopoulos, specialist in stiinte economice, membru al INKA, a semnalat in discursul sau ca „in esenta, cardul va inregistra toate actiunile individului cu rezultatul ca va modifica fundamental sistemul de valori al societatii noastre”, adica omul va fi supus unei urmari continue, 24 de ore din 24, si a completat ca aceste date care tin de viata privata a omului vor putea fi extrase in orice moment, fapt care va constitui un obstacol major in dezvoltarea personalitatii umane. In declaratia facuta Agentiei Ateniene de Stiri si Agentiei Macedoniene de Stiri, ΑΠΕ-ΜΠΕ, acelasi Stathis Adamopoulos sustine ca: „chiar daca toate aceste temeri nu ar fi reale, adevarul este ca noul act de identitate care ni se pregateste presupune un sistem birocratic complex si costisitor, care va deveni o importanta sursa de venituri, fapt care, spre exemplu a determinat guvernul australian sa renunte la introducerea lui”.

Parintele Nektarios Moulatsiotis, la randul sau, a subliniat intr-una din interventiile sale ca „acest card al cetateanului este in dezacord flagrant cu Constitutia Greciei si cu Dreptul European”.

Reprezentantii PR.A.O.S. (Initiativa Luptatorilor pentru o Constiinta Ortodoxa) au analizat in detaliu, atat din perspectiva tehnologica, cat si religioasa, tema cardului de cetatean.

Mitropolitul Pireului, Serafim, in numele Bisericii locale a Pireului, a exprimat nelinistea sa profunda fata de intentia introducerii cardului cetateanului in mesajul transmis manifestantilor prin reprezentantul sau, protopresviterul Hristos Hritodoulou. A subliniat ca actuala evolutie a tehnologiei devine un adevarat blestem pentru om si instrument al unei dictaturi fara precedent in istoria omenirii. Omul isi va pierde identitatea in cadrul sistemului de urmarire continua care se va realiza prin cardul cetateanului. S-a mentionat de asemenea ca se asteapta luarea oficiala a pozitie e Sinodului Bisericii Greciei imediat ce guvernul va da publicitatii proiectul de lege privitor la introducerea cardului cetateanului, specificandu-se ca s-a constituit deja o comisie juridico-teologica a Sinodului care investigheaza toate datele legate de cardul cetateanului.

In repetate randuri vorbitorii au invocat trecutul glorios al poporului grec care a fost un promotor al libertatii umane, prin aceasta indemnandu-i pe contemporani sa urmeze exemplul inaintasilor lor care nu s-au temut sa lupte si sa-si dea viata pentru credinta si patria lor. S-au facut referiri la Constantinopolul bizantin, ca simbol al elenismului crestin, si la 25 martie, una dintre cele doua zile nationale ale Greciei, care marcheaza inceputul revolutiei de eliberare e grecilor de sub jugul otoman, din 1821, in care Biserica a avut un rol decisiv.

In ansamblul lor, discursurile s-au dorit un semnal de alarma adresat poporului elen si in acelasi timp tuturor crestinilor, care se afla in pericolul de a-si pierde libertatea de actiune si spirituala prin acest nou sistem de inrobire, „anticrestin, antipopular, antidemocratic, antiuman si satanic”, dupa cum a subliniat unul dintre vorbitori, „un sistem pe care Noua Ordine doreste sa il impuna Greciei”. De asemenea, manifestatia s-a dorit o avertizare a ocarmuitorilor tarii, care se vadesc a nu fi „nici greci, nici crestini”, ci slujitori ai intereselor Noii Ordini Mondiale. S-a subliniat ca guvernantii nu doresc sa prezinte clar ce inseamna cardul cetateanului si riscurile pe care le presupune, ei se exprima in mod ambiguu, echivoc, in ce priveste conditiile si implicatiile introducerii noului sistem de identificare, fapt care dovedeste o data in plus caracterul antipopular al masurii.

La sfarsitul discursurilor s-a citit rezolutia manifestatiei adoptata de catre toti participantii.

Apoi manifestantii au pornit in mars pasnic catre Parlamentul Grecilor strigand lozinci precum “NU cardului cetateanului!”, „Grecia crestinilor Ortodocsi”, „Grecia inseamna Ortodoxie!”, „Afara masonii din Parlament!” si cantand imnul national si „Aparatoare Doamna”. Puternica a fost prezenta tinerilor care cu vocile lor viguroase au dat un ton diferit marsului. Trebuie sa ii felicitam pe acesti tineri, pentru ca multi dintre ei s-au implicat in organizarea si desfasurarea evenimentului prin distribuirea de pliante si postarea de panouri etc.

Odata ajunsi in fata Parlamentului, rezolutia manifestatiei a fost inmanata unui reprezentant al Parlamentului. Protestatarii si-au manifestat dezacordul fata de masurile si atitudinea guvernantilor si parlamentarilor in actuala criza economica si politica si au afirmat ca nu ii considera reprezentanti ai poporului elen, tocmai pentru ca nu actioneaza spre binele material si spiritual al poporului, ci sunt adevarati tradatori de neam si luptatori impotriva Bisericii si a credintei crestine.

Mitropolitul Ieremia al Gortinei si Megalopoleos a transmis telefonic in direct mesajul sau de solidaritate si de sustinere a cauzei manifestatiei.

Mesaje de solidaritate au fost citite in fata Parlamentului de reprezentanti ai unor organizatii crestine de pe tot cuprinsul Greciei.

In sfarsit, trebuie sa semnalam ca protestatarii si-au anuntat intentia de a organiza si alte demonstratii de protest impotriva introducerii cardului cetateanului atat in Atena, cat si in alte orase ale Greciei.

Parintele Nektarios Moulatsiotis: ”dupa afirmațiile polițiștilor suntem 150.ooo de oameni„

Aici puteți citi protestul din luna februarie 2011 → a) 27. Parintele Sarandis Sarandos, impotriva introducerii noilor acte de identitate electronice

→ b) 55) Mii de crestini ortodocsi au strigat cu putere la manifestatia de protest din Atena: NU Cardului Cetateanului! Nu 666! Nu inchisorii electronice!

→ 13) Se face inscrierea in guvernarea electronica, care ne introduce in statul lui Antihrist



Traducere: Mihail Ilie.

Surse: http://thriskeftika.blogspot.com/2011/03/blog-post_8832.html

http://aktines.blogspot.com/2011/03/27-2011.html

http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/03/blog-post_5764.html

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/03/blog-post_7912.html#more

http://www.newpost.gr/ellada/item/33411

http://www.filoumenos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2704:Megalei%CE%BFdis-i-sygkentrosi-gia-tin-karta-politi-27-Martioy&catid=51:amka-ekam&Itemid=76

[1] INKA-ΓΟΚΕ este o federatie independenta, non-profit si non-guvernamentala, cuprinzand 46 de organizatii membre care militeaza pentru protectia consumatorilor din Grecia, intemeiata in 1970, si care face parte din Comisia Europeana pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor. (n.tr.)

sursa: GraiulOrtodox

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah