sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Ministerul Afacerilor Interne: dezbatere publica cu privire la noile documente electronice biometrice (video)În conformitate cu prevederile art. 7, alin. (9) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Afacerilor Interne a organizat joi, 16 ianuarie a.c., ora 10.00, o dezbatere publică privind proiectul hotărârii Guvernului pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind aplicarea dispoziţiilor legale din domeniul evidenţei persoanelor, actelor de identitate ale cetăţenilor români, precum şi actelor de rezidenţă ale cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European rezidenţi în România, precum şi pentru aprobarea procedurilor de preluare a datelor biometrice pentru emiterea documentelor electronice şi a condiţiilor tehnice şi aspectelor procedurale şi legale privind accesul operatorilor de date cu caracter personal la conţinutul cip-ului cărţii electronice de identitate şi cărţii electronice de rezidenţă, întâlnire la care au participat participa atât reprezentaţi ai M.A.I., cât şi ai societăţii civile care şi-au exprimat interesul faţă de acest proiect.
La dezbatere au participat avocatul Cătăalin Georgescu, din partea Asociației pentru Drepturile Cetățenilor, și Felix Roncea – de la Mișcarea Oamenilor Visători (MOV). Au lipsit de la dezbateri toți agitatorii de pe net, buni doar de gură, toți habotnicii “ortodocși” care își dau cu părerea și își umflă mușchii pe bloguri sau prin curțile bisericilor sau mănăstirilor, pozând în vajnici luptători anti-cip. Felix Roncea a avut doar trei interventii:


http://www.dailymotion.com/video/x19sdfa_cipunu_tech?start=352

http://www.dailymotion.com/video/x19sdvf_cipdoi_tech#from=embediframe

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah