miercuri, 10 noiembrie 2010

ANUL 2012 MAREA TRECERE


ANUL 2012, articol preluat din http://aim.hur.be/ cu acordul lor.

(publicat la 18 Iunie 2004)


Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca IN ACEL AN CEVA CU TOTUL SURPRINZATOR SI INIMAGINABIL SE VA PETRECE cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineinteles, sa ne intrebam: SUNTEM OARE PREGATITI PENTRU ANUL 2012 ?

Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952 - 1957 si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

Bataile inimii Pamantului se accelereaza

Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept bataia inimii planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. CRESTEREA FRECVENTEI VIBRATORII A PLANETEI NOASTRE face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala...

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce NE APROPIEM DE PUNCTUL ZERO, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, TIMPUL TERESTRU NU VA MAI EXISTA! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: INTREAGA PLANETA SI TOTI LOCUITORII EI VOR TRECE INTR-O ALTA DIMENSIUNE!

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la inceputul anilor '80.
Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, INTUITIA se dezvolta mai repede, ca si toate CAPACITATILE PARANORMALE ce deriva din ea. AL TREILEA OCHI incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Calendarul Maya a prezis SFARSITUL epocii actuale in 2012

Scriitor si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale: TREZIREA LA PUNCTUL ZERO, INITIERE COLECTIVA si TRANSLATIA DINTRE LUMI. Dupa ce a trait, in tinerete, doua experiente de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a inceput sa tina conferinte si seminarii in intreaga lume. Gregg Braden A DOVEDIT STIINTIFIC TRECEREA PRIN CENTURA DE FOTONI SI INCETINIREA GRADATA A PERIOADEI DE ROTATIE A PLANETEI TERRA. Tot lui ii apartine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca ATUNCI CAND PLANETA NOASTRA NU SE VA MAI ROTI DELOC IAR FRECVENTA EI VA ATINGE VALOAREA DE 13 HZ, VOM FI IN PUNCTUL ZERO AL CAMPULUI EI MAGNETIC. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reancepe sa se invarta in sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinte:
1.         Timpul va parea ca trece din ce in ce mai repede pe masura ce NE APROPIEM DE PUNCTUL ZERO. La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocand inversarea polilor magnetici, TRAVERSAREA PUNCTULUI ZERO VA INSEMNA TOTODATA TRANSLATIA OMENIRII INTR-O DIMENSIUNE SUPERIOARA, A PATRA, care este la randul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. LA ACEST NIVEL DE EVOLUTIE, GANDURILE SI DORINTELE NOASTRE SE VOR MANIFESTA INSTANTANEU (fapt care corespunde planului astral). ACEST PUNCT ZERO ESTE MENTIONAT DE CALENDARELE SACRE ALE OMENIRII, cum ar fi misteriosul Tolkin, calendarul mayas, care prevede SFARSITUL ACTUALULUI CICLU AL OMENIRII IN DECEMBRIE 2012. Dupa saltul in cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc inainte de sfarsitul anului 2012, IN 2013, conform acestor teorii, VOM TRECE IN CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE.
2.         TRECEREA in alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani in urma, ESTE PE CALE DE A SE REALIZA. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre.
3.         Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de TRANSFORMARI RADICALE in trecutul indepartat al omenirii.
4.         Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla in urma cu un secol, propusa in diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala.
Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul ca VOM REVENI LA ciclurile naturale bazate pe ARMONIA UNIVERSALA.

CUM VA FI TRANSLATIA INTR-UN ALT PLAN?

Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial).

Alte semne: campul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au inceput deja sa se deplaseze putin cate putin. Toate acestea vor continua si ne indica in mod clar ca NE INDREPTAM SPRE TRANSFORMARI PLANETARE DE IMPORTANTA COSMICA. Este dificil de descris in cuvinte un eveniment atat de rar si de special! Un salt similar s-a produs deja in constelatia Pleiadelor, dar in urma cu foarte multa vreme.

Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, insa putem trasa unele repere. INAINTE DE 2012, SUFLETELE EVOLUATE DE PE PLANETA NOASTRA VOR FACE ACEST SALT SI ASTFEL VOR DESCHIDE POARTA ASCENSIONALA SI PENTRU ALTII CARE LE VOR URMA. UNELE FIINTE, CARE DEJA S-AU ORIENTAT CATRE DUMNEZEU CU CREDINTA SI SINCERITATE, VOR REALIZA ASCENSIUNEA CU PROPRIUL LOR CORP FIZIC SUBLIMAT, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

INVERSAREA POLILOR MAGNETICI
evidentiata de datele culese de sateliti

Polul nord magnetic terestru este intr-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei VA AVEA LOC IN CURIND.

Extras din revista Sciences et Avenir (Stiinta si viitorul) din iunie 2002: Analizand datele culese de doi sateliti Oersted, lansat in 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamantului din Paris a remarcat variatii importante ale campului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamantului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.

La Montauk
NIMENI NU A PUTUT VEDEA DINCOLO DE ANUL 2012 !

In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut DEZVALUIRI CUTREMURATOARE intr-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si in cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, S-AU REALIZAT EXPERIENTE DE PROIECTIE IN TIMP. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre calatorii in timp si iats ce raspunde el reporterului la intrebarile legate de anul 2012:

Reporter: Care este cel mai departat punct din viitor in care au fost trimisi oameni in cadrul Proiectului Montauk?
Al Bielek: Anul 10.000 d.H.
R: Deci viitorul este acum stabilit pana in anul 10.000 d.H.?
AB: Da. Este ca o realitate din vis. NIMENI NU A GASIT UN VIITOR TANGIBIL, AL LUMII FIZICE, DINCOLO DE ANUL 2012! Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
R: PROFETIILE VORBESC DESPRE O TRANSFORMARE PLANETARA IN ACEA PERIOADA.
AB: Curios, nu-i asa?
R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
AB: Va supravietui.
R: De ce s-a mentionat la un moment dat ca anul 2011 a fost ultimul an in care subiectii experientelor au putut vedea ceva tangibil?
AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011-2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.
R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.
AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului!. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.
AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.
R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?
AB: De fapt, inseamna TRECEREA LA O FRECVENTA DE VIBRATIE SUPERIOARA. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini REVENIREA IN GLORIE. A DOUA VENIRE se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.
R: Cand se va realiza complet aceasta translatie?
AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitiva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.
R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching ale profetului Lao Tzu se prevede un SFIRSIT in anul 2012.
AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant! TRANSFORMARILE AU INCEPUT DEJA! Suntem martori la disparitia celei de-a treia dimensiuni a vietii.

adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=66   

Articolele originale publicate de AIM se afla sub incidenta licentei tip Creative commons, adica:
Preluarea materialelor este permisa (chiar si pe forumuri) dar trebuie sa fie insotita de mentionarea sursei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah