miercuri, 10 noiembrie 2010

MESAJUL LUI IISUS HRISTOS PRIN PADRE PIO


MESAJE DE AVERTIZARE din partea MANTUITORULUI nostru, IISUS HRISTOS

SE APROPIE ZIUA SOSIRII MELE

La aceasta Venire a Mea, in timpul pedepselor ingrozitoare, VOI FI TOTUSI INDURATOR CU TOTI CEI CARE ISI PUN SPERANTA IN MINE SI AU INCREDERE IN CUVINTELE MELE. De asemenea, CEI ALESI nu au de ce sa se teama caci, asa cum le-am promis, VOR FI SALVATI LA TIMP: EU, CIND MA VOI INALTA DE PE PAMINT, II VOI RIDICA PE TOTI CEI MANTUITI LA MINE. (Vezi Noul Testament, Ioan, capitolul 12, versetul 32). Cei alesi sunt toti pamintenii care in vietile anterioare au ales sa lupte pina la moarte pentru Adevar.
Prin jertfa lor (moartea de martir) ei si-au demonstrat devotiunea suprema fata de Creator si au primit drept rasplata Mantuirea, Gratia Divina. CA SI MINE, ACESTI APOSTOLI SI UCENICI SUNT REVENITI DIN LUMILE DIVINE IN TRUP PE TERRA. EI VOR FI RAPITI IN VAZDUH IMEDIAT DUPA CE MA VOI INALTA DIN NOU LA CER, IN NOUL IERUSALIM CERESC.
CATACLISMUL VA INCEPE IARNA, intr-o noapte friguroasa. Vantul va vui tare; dupa un timp, SE VOR AUZI TUNETE PUTERNICE. ATUNCI SA INCHIDETI USILE SI FERESTRELE, pe cit posibil sa nu intre deloc aer din exterior, caci vintul va aduce gaze otravitoare, ce se vor imprastia pe toata suprafata planetei. INCEPETI DE PE ACUM PREGATIRILE, caci incaperea in care veti locui trebuie bine izolata! Geamurile vor fi astupate cu paturi, spre a nu lasa loc luminii (radiatiilor) din exterior sa patrunda.
Veti intrerupe curentul, veti inchide apa si gazele.
DIN CER VOR PORNI URAGANE DE FOC SPRE PAMANT si se vor extinde. FURTUNA, PLOAIE, TUNETE, FULGERE SI CUTREMUR SE VOR INTERCALA SUCCESIV. PLOAIA DE FOC VA FI PERMANENTA.
Aceasta pedeapsa teribila nu se poate compara cu nici una din cele trimise de Dumnezeu de la facerea lumii. TERIBILA INCERCARE VA DURA 72 DE ORE, adica 3 zile si 3 nopti, timp in care va pieri cel putin o treime din populatia globului, asadar vor muri mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale la un loc.
NU PARASITI LOCUINTA SI NU VORBITI DECAT CU CEI AI CASEI, caci demonii vor imita glasurile celor dragi, spre a va ispiti sa le deschideti ori sa iesiti afara. NU PRIVITI DELOC AFARA in timpul zguduirii pamantului! Acolo va fi minia lui Dumnezeu, pe care El nu doreste s-o vedeti, caci v-ar apuca tremuratul si v-ar umple groaza. Cine se va uita din curiozitate pe geam, va muri.
Ingenunchiati in fata Crucifixului si regretati-va sincer pacatele!
Rugati-va! Rugati-va! Rugati-va!
In primele doua zile de intuneric, satana si diavolii lui vor chinui amarnic pe cei care nu s-au adapostit.
Cel care sufera si moare nevinovat, daca nu a acceptat semnul fiarei devine martir si urca in Rai, in Noul Ierusalim Ceresc.
In a treia noapte, cutremurul si focul se vor opri treptat, ziua urmatoare va apare Soarele.
Cei care si-au batut joc de Mine si nu au crezut in mesajele transmise prin cei alesi de Mine ca apostoli si ucenici, vor fi executati de Ingerii Mei, care deja au primit aceasta sarcina si sunt pregatiti sa actioneze.
Apoi, multi Ingeri vor cobori spre a aduce Spiritul Pacii pe pamint.
Din sufletele celor ramasi in viata se va indrepta spre Cer o deosebita recunostinta.
Munti de ceata vor veni in timpul noptii. VA FI RAZBOI, fara sa-l fi declarat cineva.
Vor fi inundatii uriase si distrugeri incalculabil de mari, drept rasplata a tuturor pacatelor voastre, conform legii cauza-efect. Vor iesi viermi din pamint, iar cerul se va intuneca datorita pasarilor negre ce vor veni dinspre sud. Tancuri vor trece peste case si bordeie.
Oamenii de pe strazi vor sta cu muschii atirnati bucati, sau vor fi intinsi pe jos, arsi, inegriti. Surprinzator vor disparea de pe fata pamintului orase si sate. Vor disparea multe tari din vest, si se vor forma altele. Anglia va fi nimicita, doar Scotia va ramine.
Cehoslovacia va fi partial distrusa de inundatii.
Marseille se va distruge prin foc, la fel 2/3 din Paris, doar turnul Eifel va ramane in picioare.
IN AMERICA VA FI UN RAZBOI DISTRUGATOR.
IN TIMPUL ACESTOR 3 ZILE, SOARELE NU VA LUMINA, IAR CURENTUL ELECTRIC VA FI OPRIT. VOR ARDE DOAR LUMINARILE SFINTITE. NIMENI SA NU-SI PARASEASCA LOCUINTA, CU NICI UN MOTIV!!!
Dupa aceste trei zile de necaz va aparea pe cer Crucea luminoasa.
Folositi bine putinul timp ramas, cu evlavie, in credinta sincera si cu practicarea Iubirii de Dumnezeu si de aproapele vostru.
Multiplicati acest mesaj si daruiti-l tuturor credinciosilor pe care ii cunoasteti!!!
De multe ori v-a atentionat Cerul, totusi foarte putini ati luat in seama.

Acest mesaj a fost primit de vizionarul stigmatizat Padre Pio, in Italia.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah