sâmbătă, 29 septembrie 2012

Efectele utiliziari tehnologilor wireless sunt inimaginabile asupra oricarui organism viu


În timp ce Franţa a eliminat din şcoli conexiunile Wi-Fi din cauza efectelor serioase pe care aceste unde le au asupra copiilor, în fiecare minut apar alte dispozitive, transmiţătoare, semnale, antene, stâlpi de telefonie şi gadgeturi electronice.
Şi noi ar trebui să fim entuziasmaţi în această privinţă, scrie Wakeup-world.com.

Marile corporaţii încearcă să ne spună ce anume ne dorim prin reclame uluitoare dn punct de vedere vizual, însă ne-am cam săturat! Cei care încă mai cred ceea ce ni se spune în aceste mesaje de publicitate trebuie să se trezească. Vă jucaţi cu sănătatea, iar bunăstarea şi mediul înconjurător este pe cale de dispariţie.


Microundele

Efectele antenelor de telefonie şi a altor tehnologii cu microunde sunt o mărturie a “amprentei” pe care şi-o pun aceste companii asupra întregii lumi. În timp ce organizaţiile respective declară sus şi tare că acestea sunt inofensive, animalele mor din cauza unor mutaţii ale celulelor cerebrale, a unui sistem nervos şi imunitar afectat, a unor daune ale organelor, iar copiii noştri se pare că vor avea la rândul lor urmaşi alteraţi genetic în decursul a următoarelor două generaţii. Să nu mai vorbim despre faptul că ne influenţează în mod grav mintea.

Trăim într-o “supă electromagnetică”

“Electrosmogul”, care a apărut pentru prima dată în urmă cu aproximativ un secol, odată cu dezvoltarea reţelei electrice şi care învăluie acum fiecare locuitor al planetei, este responsabil pentru multe din bolile care afectează şi ucide populaţia Pământului.
În 2007, Grupul Bioiniţiativei a lansat un raport de 650 de pagini în care enumera peste 2000 de studii (multe dintre ele recente) care detaliazăefectele toxice ale câmpurilor electromagnetice (EMF) de la toate sursele. Expunerea cronică, chiar şi la radiaţii de nivel redus (precum cel emis de telefoanele mobile), poate cauza diminuarea imunităţii şi contribuie la dezvoltarea bolii Alzheimer şi a demenţei, a atacurilor de cord şi a altor afecţiuni.
“Pentru prima dată în istoria noastră evoluţionistă, am generat un mediu secundar complet, virtual, dens şi complex, o supă electromagnetică, care, în esenţă, se suprapune peste sistemul nervos uman”,  spune doctorul Michael Persinger, un neurocercetător de la Universitatea Laurentian, care a studiat efectele EMF asupra celulelor canceroase.
Şi, se pare că, la peste un secol după ce Thomas Edison a aprins primul bec, consecinţele asupra sănătăţii ale “supei electromagnetice” cu care ne hrănim  încep să fie documentate de abia acum.

Aceştia nu au fost nevoiţi să folosească frecvenţe dăunătoare – aşa au ales!

Cercetătorul militar britanic ieşit la pensie Barrie Trower, care timp de ani de zile a lucrat în domeniul armamentului în cadrul armatei, a furnizat documente şi informaţii ştiinţifice cu privire la efectele periculoase pe care EMF le au asupra omului.
Acesta a spus:
“În perioada anilor ’50 şi ’60, în timpul Războiului Rece, s-a descoperit accidental că microundele pot fi utilizate ca arme camuflate atunci când ruşii au iradiat ambasada Americii. Iradierea a îmbolnăvit toate persoanele care lucrau în ambasadă de cancer mamar şi leucemie, şi s-a descoperit atunci că microundele la nivel micro erau arma ascunsă perfectă pentru a fi utilizată împotriva grupurilor disidente din întreaga lume, deoarece membrii acestor grupări puteau fi îmbolnăviţi de cancer sau li se putea schimba perspectiva mentală asupra vieţiifără că ei să ştie că sunt iradiaţi”.
Radiaţiile electromagnetice, care se întind de-a lungul unui spectru plecând de la foarte scurtele raze gama, continuând cu razele X, radiaţia ultravioletă, lumina vizibilă, radiaţia infraroşie, cu ale sale unde ceva mai lungi, microundele şi până la undele radio care pot avea o lungime de undă chiar mai mare decât un lanţ muntos, constituie împreună acest aşa-numit spectru electromagnetic, despre care putem afirma fără teama de a greşi că stă la baza erei informaţionale şi a lumii moderne.
Vorbim de ceva ce ne înconjoară şi ne bombardează în fiecare moment, parte din acest ceva neputând fi văzut, atins ori măcar simţit. Este prezent pretutindeni, dar nu are miros şi nici gust. Şi cu toate acestea ne folosim şi depindem de el în fiecare oră a fiecărei zile. Fără el, lumea aşa cum o cunoaştem nu ar putea exista.
“Acum, cele care într-adevăr ne afectează în industria comunicaţiilor sunt microundele, iar acestea au o abilitate specială de a interfera cu apa,  iar noi suntem alcătuiţi din apă.
Toate semnalele noastre chimice şi electrice implică apa din organism, comunicaţiile electrice din organism. Aşadar, industria a preluat cea mai rea parte posibilă din spectrul electromagnetic pentru a le-o oferi copiilor şi adulţilor (în ceea ce priveşte folosirea telefoanelor mobile)”, arată cercetătorul Barrie Trower.

Efectele radiaţiilor telefoanelor mobile şi Wi-Fi asupra fetelor tinere


Trower mai spune: “Am trei lucrări de cercetare. Sunt un consilier ştiinţific la cinci organizaţii. Cele trei lucrări care arată că microundele de nivel redus pot interfera cu genetica din foliculii ovarieni. Acum, ceea ce înseamnă acest lucru într-un limbaj obişnuit este că, la naştere, tinerele fete au în ovarele lor o structură genetică perturbată. Aşadar, atunci când această fată creşte, se căsătoreşte şi are copiii, dacă are o fetiţă, acest defect genetic mitocondrial este ireparabil.
Stâlpii aşezaţi în apropiere de şcoli, spitale şi centre de populaţie
Dacă priveşti atent în jurul tău o să observi stâlpii de telefonie aşezaţi în mod iresponsabil în apropiere sau direct pe şcoli, instituţii publice, instituţii medicale, malluri, clădiri de birouri sau blocuri de locuinţe. Poţi fi sigur că respectiva companie de telefonie ştie exact ce efecte periculoase are stâlpul şi undele emise de acesta.

Există şi o strategie de manipulare a gândurilor şi a minţii?

Utilizarea EMF (frecvenţelor electromagnetice) este una din cele mai eficiente tehnologii ascunse folosită de elita mondială. Pe lângă faptul că afectează sănătatea umană, creierul uman se ştie că operează la o anumită frecvenţă şi este uşor accesat şi manipulat la acea frecvenţă folosind tehnologia “potrivită”.
Aceste tehnologii de controlare a minţii există de mult timp. Nu este un accident faptul că banda de frecvenţă aleasă pentru telefoanele mobile se potriveşte cu undele de ordinul al doilea descoperite de Wilhelm Reich la sfârşitul anilor ’40, că afectează transmiterea gândurilor  şi permit minţii să fie manipulată fără ca victima să conştientizeze acest lucru.
Reich a lucrat la acest proiect în mod secret pentru CIA timp de 5 ani, din 1947 şi până în 1952, până când a realizat că agenţia avea de gând să folosească acest tip de controlare a minţii asupra populaţiei americane. Acesta a fost bulversat de ceea ce a aflat şi de faptul că a fost folosit pentru un motiv atât de odios, şi a jurat că nu o să mai colaboreze niciodată cu CIA, FDA, NSA etc. Reich a fost ucis în închisoarea federală în 1957, cu câteva săptămâni înainte să fie eliberat, după ce a stat 2 ani în închisoare din cauza unor acuzaţii false cum că ar fi sfidat citaţia judecătoarească.
A fost descoperită o metodă prin care aceste turnuri ELF pot fi dezactivate de a mai exercita un control asupra funcţiilor mentale prin aşezarea unuidispozitiv cunoscut ca “generator orgonic”, la o distanţă de 400 de metri de aceşti stâlpi.

Putem opri construirea stâlpilor de telefonie mobilă?

Din păcate nu putem face prea multe pentru a opri construcţia acestor structuri şi stâlpi de telefonie mobilă. Practic, parlamentarii au lăsat cale liberă industriei de telefonie mobilă pentru a instala aceşti stâlpi oriunde îşi doresc. Acum, publicul nu are nici dreptul la o părere şi nici la votul împotriva acestor construcţii. De ce aleşii noştri nu reprezintă poporul şi sprijină în schimb afacerile corporative?
O persoană obişuită trăieşte la mai puţin de un kilometru distanţă de un astfel de stâlp de telefonie mobilă. Te-ai întrebat vreodată cât de aproape trăieşti sau munceşti de un astfel de stâlp? Te-ar deranja dacă acesta ar fi construit în spatele blocului tău?

Ce putem face?

 În mod evident nu putem scăpa de expunere. Am stabilit acest aspect. Aşadar ce putem face pentru a minimaliza aceste daune?
Iată câteva idei, prin care să limităm expunerea la aceste unde cât mai mult posibil:
-   Să nu locuim în apropiere de un stâlp de telefonie mobilă dacă avem posibilitatea de a alege.
-    Să limităm utilizarea produselor wireless. Ar fi de preferat să neîntoarcem la conexiunile “prin cablu” ori de câte ori este posibil.
-   Să ne îngrijim sănătatea printr-o nutriţie corespunzătoare şi o hidratare bună. Să mâncăm alimente bogate în antioxidanţi şi cât mai organic posibil.
-    Să descurajăm utilizarea conexiunilor Wi-Fi în şcoli. Este necesar un efort susţinut şi implicare pentru a nu permite companiilor să instaleze antene de telefonie mobilă pe acoperişul blocurilor, a şcolilor sau a instituţiilor. Undele radio le perturbează copiilor abilitatea de a se concentra, ca să nu mai spunem de bolile pe care deja le-am subliniat.
Nu există nicio o distanţă sigură faţă de un stâlp de telefonie mobilă. Evident, cu cât te afli mai aproape de stâlp, cu atât riscul expunerii este mai mare. Încercaţi să apelaţi la cablul prin fibră optică, iar cantităţile mici de radiaţie care există pot fi neutralizate cu o tehnologie acum disponibilă.
Dacă veţi căuta dispozitive de protecţie împotriva EMF, veţi găsi destul de multe. O tehnologie mai deosebită este Tehnologia Orgonică, menţionată mai sus. Această tehnologie se pare că acţionează la nivel cuantic şi este capabilă să transforme efectele negative ale acestor unde distructive.
Trebuie să fim informaţi, conştienţi şi dispuşi să îi informăm şi pe ceilalţi, pentru a-i ajuta să scape de efectele acestei tehnologii destabilizatoare. Cu cât mai mulţi oameni devin conştienţi de aceste lucruri, cu atât avem mai multe şanse să transformăm planeta pe care trăim.

Sursa: Financiarul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah