duminică, 2 decembrie 2012

Roata Timpului si anul 2012


Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers, cand realitatea este restructurata." Jay Weidner si Vincent Bridges in cartea "Misterele marii cruci de la Hendaye"
S-au scris multe despre sfarsitul timpului si 21 decembrie 2012, data la care celebrul calendar Maya se incheie brusc. Un lucru interesant este ca Mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani in trecut. De ce calendarul lor se incheie la solstitiul de iarna din anul 2012?
La fel de tulburator este faptul ca in cu totul alta parte a lumii, traditia Kalachakra (Roata Timpului) afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea invataturii secrete in Tibet (care s-a facut in anul 1027) va veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfarsitul Timpului. O matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
Cu cativa ani in urma au inceput sa apara comentarii si teorii pe marginea celor doua "curente" convergente: calendarul Maya si traditia tibetana Kalachakra. Totusi, nimeni nu putea raspunde la o intrebare simpla si legitima. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012 si intram in era Varsatorului, transformarea constiintei colective a umanitatii se va face fara cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare si "triere", asa cum traditia indienilor Hopi (si multe altele) consemneaza? Sau in ambele moduri?
Cartea numita "Misterele marii cruci de la Hendaye" raspunde acestei intrebari. Astazi suntem la marginea Timpului, cu toate consecintele de rigoare. Si intr-adevar, intreaga realitate se va intoarce "pe dos". Acelasi lucru s-a intamplat in Atlantida cu mii de ani in urma, cand, ca si acum, domneau lacomia, materialismul, setea de putere si tehnologia, in detrimentul spiritualitatii.
De cel putin 30 de ani o multime de informatii de natura metafizica si spirituala au intrat in campul constiintei planetar, si nu intamplator. Aceasta a facut ca multi oameni sa se intoarca din nou sincer catre spiritualitate, in toate formele ei. Dar nu suficient de multi. Este de ajuns sa ne uitam la lumea noastra de azi si vedem clar ca marea majoritate a decis sa ignore acest semnal. Personal cred ca aceasta polarizare de constiinte face parte din procesul de purificare al planetei. Din multimea de invataturi profetice, o voi aminti pe cea crestina, fiind cea mai apropiata de nivelul actual de intelegere al umanitatii, fiind deci cea mai potrivita. In Biblie se spune ca graul va fi separat de neghina. Aceasta "triere" deja se desfasoara sub ochii nostri.
Este unanim recunoscut ca, de-a lungul mileniilor, frumoasa noastra planeta a trecut prin diverse cataclisme. Fie ca era vorba de inundatii, ere glaciare, inversari de poli sau alte violente majore, multe dintre ele s-au petrecut foarte rapid. Caminul nostru nu este atat de stabil si sigur pe cat am vrea noi sa fie. In credintele stravechi gasim referire la fenomenul precesiei echinoctiilor, avand o durata de 25.920 de ani. Acest mare ciclu, sau Anul Cosmic, are o pozitie centrala in traditiile egipteana, mayasa, nord-americana... Era deci foarte important ca astronomii antici sa cunoasca exact locul lor in acest mare ciclu, pentru ca existenta lor depindea de aceasta.
Secretul crucii de la Hendaye
Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei este un monument ce reprezinta Sfarsitul Timpului. Contine intr-o forma codificata informatii despre marele An Cosmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odata cu acesta. Dar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare. Emisfera nordica a planetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul galaxiei noastre. Autorii se bazeaza nu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a inceput deja si pentru noi. Aceste conculzii prezentate in carte au o baza stiintifica solida. Recente descoperiri astronomice vin in sprijinul afirmatiei ca multiple schimbari planetare au inceput deja si acestea se vor intensifica pe masura ce ne apropiem de anul 2012.
La inceputul anului 2004, magazinul "Fortune" si ziarul "The Guardian" au facut public un raport al Pentagonului, care afirma ca in urmatorii ani ne putem astepta la schimbari bruste de clima care vor duce planeta la anarhie; dupa anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicala de clima, si se estimeaza milioane de victime omenesti datorate razboiului si foametei; pana in anul 2007 furtuni violente vor distruge bariera de coasta a Olandei determinand pierderea unor vaste teritorii; revolte si conflicte interne vor distruge India, Africa de Sud si Indonezia; numeroase perioade de seceta vor afecta majoritatea "granarelor" lumii; amenintarile nucleare se vor intensifica; Marea Britanie si tarile vecine se vor indrepta catre un climat Siberian; conflictele si neincrederea vor patrunde in toate aspectele vietii; schimbarea climei va fi o amenintare mai mare decat cea terorista.
Dovezi stiintifice in sprijinul unei schimbari bruste (de ordinul a cativa ani) a climei exista, pentru ca asemenea schimbari au avut loc si in trecut. Doua articole recente publicate in "Fortune" si "Common Dreams" descriu cum aceste schimbari sunt asociate cu ultima era glaciara, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. a! i se pare ca se va petrece din nou. Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este sustinuta si de masuratorile navei spatiale Ulysses (lansata de Agentia Spatiala Europeana in 1993) care arata ca sistemul solar primeste din ce in ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scaderea "luminii" pe care o primim de la Soare.
De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord in ultimii 40 de ani. Nivelul salinitatii apei oceanice a scazut pe masura ce au inceput sa se topeasca din ce in ce mai multi ghetari, ceea ce a dus la scaderea vitezei marilor curenti de apa oceanici din aceasta zona (incluzand faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se asteapta astfel o racire puternica a vremii in urmatorii ani, racire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie si tarile vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea sa scada cu 7- 14 grade. Raportul Pentagonul lui mai arata ca, paradoxal, vara va fi din ce in ce mai calda, ceea ce va duce la o si mai rapida topire a ghetarilor oceanici, cu consecinte grave asupra curentilor oceanici si a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de nord. De asemenea, multe alte zone vor suferi schimbari similare.
Legatura cu sudul Frantei
Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei. Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala. Jay Weidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri." Stravechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani inaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere "In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) si era de fier (Kali)." Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre Sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa." Este de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente.

Alinieri cosmice

Pentru a intelege cu adevarat mesajul crucii de la Hendaye este necesar sa intelegem fenomenul precesiei echinoctiilor. Pe scurt, planeta Pamant se invarte in jurul axei sale ca un titirez care se clatina. Ca rezultat, polul nord al planetei traseaza in spatiu un cerc imaginar larg, avand o perioada de 25.920 de ani. Acest adevarat "An Cosmic" este unul dintre secretele bine pazite ale vechilor scoli spirituale ale civilizatiilor antice. Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privita din profil, arata ca o paine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit in 1917) se comporta ca o inima ce pulseaza lent, trimitand in spatiu o energie misterioasa. Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la Hendaye confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomie care arata ca centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemul nostru solar. Secrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa Constiintei Creatoare care ghideaza evolutia umanitatii si a intregii galaxii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant. Desi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc asa. Autorii arata ca descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esentiale. El le-a publicat in cartea sa "Pamantul incendiat" in care demonstreaza ca aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pamantul primeste un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima data s-a intamplat la sfarsitul erei glaciare. Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheata Groenlandei si a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste "ploi" galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectati vreo legatura cu precesia echinoctiilor?
O viziune unificatoare
Cei care sunt constienti de ceea se intampla azi in lume recunosc ca se pregateste intr-adevar ceva. Traditiile stravechi ale indienilor Hopi, mayasii, Edgar Cayce, Roata Timpului tibetana si multe altele, toate converg catre aceste zile. De ce tocmai acum umanitatea este preocupata de probleme planetare ca reducerea salinitatii oceanului Atlantic de nord, incalzirea globala, riscul unei noi ere glaciare? De ce tocmai acum clima se schimba drastic? In vara anului 2003, aproape 15.000 de francezi au murit din cauza caldurii excesive in numai 3 saptamani. Gheata din Alaska se topeste rapid iar stalpii liniilor telefonice sunt in pericol de a cadea, lipsindu-le suportul. Din 2002 s-au inregistrat cele mai fierbinti veri din ultimii 500 de ani. In ultimele cateva zeci de ani unii ghetari din Elvetia s-au diminuat cu 50%, la fel ca si gheturile nord-polare din regiunea Alaska si Canada. Sir David King, omul de stiinta cel mai respectat din Marea Britanie a afirmat recent ca "ne aflam in fata unui dezastru climatic" (iar ca urmare guvernul Britanic a incercat sa-l reduca la tacere).
Nu putem ignora toate aceste informatii.
Atunci ce e de facut? Sa ne ridicam mainile la cer si sa renuntam la orice speranta? Absolut nu. Aceleasi traditii stravechi ne spun ca cei care sunt pregatiti vor trece cu succes prin toate aceste evenimente, regasindu-se in noul ciclu. Catre sfarsitul cartii, autorii amintesc de discutiile pe care le-a avut Alberto Villoldo cu unii dintre samanii din Peru. "El vorbeste de o posibila evolutie a speciei Homo Sapiens spre Homo Luminous". In aceasta directie sunt importante recentele cercetari despre genomul uman si despre posibilele re-organizari ale genelor in forme noi care vor da nastere unor lanturi de ADN cu mai multe spirale (in prezent sunt doua). Sa fie rezultatul misterioasei energii din centrul galaxiei? Un lucru e sigur: acesti samani sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca si ca urmeaza un pas foarte important pentru umanitate.
Ca referinta, merita citite "Amprentele zeilor" de Graham Hancock, "Profetiile Maya" de Maurice Cotterell si Adrian Gilbert si "Dincolo de profetii si predictii" de Moira Timms.
Adresa acestui articol este http://aim.return.to/?a=85Un nou inceput


Calendarul Maya

O imensa piatra din America Mijlocie gazduieste celebrul calendar Maya care cuprinde cicluri de 1.872.000 zile. De ce tocmai aceasta cifra? Unitatile de masura specifice civilizatiei maya ne usureaza calculul: o zi terestra este numita KIN; 20 de zile formeaza un UINAL; 18 asemenea "luni" formeaza 360 de zile, numit TUN; 20 asemenea "ani" (7.200 zile) formeaza un KATUN; 20 de katun-uri formeaza un BAKTUN, iar 13 baktun-uri întregesc acest ciclu de 1.872.000 de zile (aproximativ 5.125 ani).
Precesia echinoctiilor
Maurice Cotterell a descoperit ca sunt necesare 1.366.040 zile pentru ca polii magnetici ai Soarelui sa se inverseze. Inversarea polilor magnetici este de acum un fenomen acceptat si întâlnit la toate corpurile astronomice (stele sau planete). Cotterell a calculat aceasta perioada folosindu-se de intersectia orbitei soarelui la ecuator (26 zile) cu orbita sa la poli (37 de zile). Aceasta descoperire a fost posibila datorita masuratorilor realizate de sateliti. Tot Cotterell a observat ca cinci astfel de cicluri ale calendarului Maya formeaza aproape întreaga perioada a precesiei echinoctiilor care este de circa 25.920 de ani. Mai târziu el a descoperit ca cifra exacta a ciclului de inversare solara este amintita în scrierile vechi Mayase. Cum este posibil ca cele doua masuratori sa fie identice? Civilizatia Maya avea vaste cunostinte astronomice si Soarele era punctul central în stiinta lor. De aceea, cercetarile lui Cotterell nu sunt decât o redescoperire, sau o confirmare a ceea ce mayasii stiau deja. Calendarul Maya ocupa aproximativ o cincime din ciclul de precesie a echinoctiilor; adica înmultind 5.125 de ani cu 5 obtinem 25.625 ceea ce este foarte aproape de 25.920. Cotterell a realizat un grafic al inversarii polilor magnetici ai soarelui compus din 781 de "unitati" de timp cu o durata totala de 68.302 zile. A observat ca în unitatile 19 si 20 are loc o asemenea inversare. Ciclul de baza dureaza 1.366.040 de zile. Mayasii stiau ca la durata ciclului de baza se pot adauga una sau doua unitati de câte 260 de zile pentru a obtine ciclul complet de 1.366.560 de zile. Fiind atât de important, mayasii au numit aceasta unitate de 260 de zile, un TZOLKIN.
Cataclisme si ere

Ciclul de precesie a echinoctiilor determina momentele în care au loc mari cataclisme pe Terra. Din fericire aceste cataclisme nu au dus la disparitia vietii pe aceasta planeta. Civilizatia Maya acorda o mare importanta acestui ciclu si este acum clar ca scrierile lor ne avertizeaza ca urmeaza o asemenea perioada "de trecere". Concluzia unanima la care au ajuns majoritatea cercetatorilor acestui domeniu este ca ultima zi care încheie actualul ciclu al calendarului Maya este 22 decembrie 2012. Lucrarile lui John Major Jenkins publicate în "2012 - Cosmogeneza Maya" ne ofera cheia care a determinat ca ziua "Z" a calendarului Maya sa fie 22.12.2012: în miscarea de precesie, Pamântul ajunge într-un punct de aliniere cu centrul galaxiei în anul 2012. Multe din miturile Mayase cuprind într-o forma artistica acest moment de "sincronizare" a Pamântului cu centrul Galaxiei folosind simbolul renasterii. Edgar Cayce, celebrul medium care a uimit America prin mesajele sale, afirma ca Pamântul va fi re-nascut. Sfârsitul anului 2012 pare sa fie începutul noii vieti pentru întreaga planeta care, în acest fel, primeste un nou influx de energie din centrul galaxiei.

Adresa acestui articol este http://aim.y11.net/?a=83 Anul 2012Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca în acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineînteles, sa ne întrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012? Planeta Pamânt se manifesta ca un imens circuit
 electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata între Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamântului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.
"Bataile inimii" Pamântului se accelereaza
Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept "bataia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însa începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lenta, apoi din ce în ce mai rapida (dupa 1997), pâna când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala... Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamântului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta înca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situeaza la sfârsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: întreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece într-o alta dimensiune! Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, înca de la începutul anilor '80.
Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc însa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi începe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.
Calendarul Maya a prezis sfârsitul epocii actuale în 2012
Scriitor si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale "Trezirea la Punctul Zero: initiere colectiva" si "Translatia între lumi". Dupa ce a trait, în tinerete, doua experiente de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a început sa tina conferinte si seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit stiintific trecerea prin centura de fotoni si încetinirea gradata a perioadei de rotatie a planetei Pamânt. Tot lui îi aparatine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca, atunci când planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reîncepe sa se învârta în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei. Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinte: Timpul va parea ca trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translatia omenirii într-o dimensiune superioara, a patra, care este la rândul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gândurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tolkin - calendarul mayas - care prevede sfârsitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. Dupa saltul în cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc înainte de sfârsitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.
Trecerea în alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani în urma, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre. Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de transformari radicale în trecutul îndepartat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla în urma cu un secol, propusa în diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala. Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul ca vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universala.
Cum va fi translatia într-un alt plan?
Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial). Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja sa se deplaseze putin câte putin. Toate acestea vor continua si ne indica în mod clar ca ne îndreptam spre transformari planetare de importanta cosmica. Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar si de special. Un salt similar s-a produs deja în constelatia Pleiadelor, dar în urma cu foarte multa vreme. Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însa putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastra vor face acest salt si astfel vor deschide poarta ascensionala si pentru altii care le vor urma. Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele îsi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.
Inversarea polilor magnetici - evidentiata de datele culese de sateliti
Polul nord magnetic terestru este într-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând. Extras din revista"Sciences et Avenir" (Stiinta si viitorul) din iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliti - Oersted, lansat în 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme -, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamântului din Paris a remarcat variatii importante ale câmpului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea câmpului magnetic fluctueaza, scazând si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat însa de furtuni intense."-----------------------------------La Montauk nimeni nu a putut vedea dincolo de 2012În cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare într-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si în cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie în timp. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane în timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "calatorii în timp" si iata ce raspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:
Reporter: Care este cel mai departat punct din viitor în care au fost trimisi oameni în cadrul Proiectului Montauk?

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.
R: Deci viitorul este acum stabilit pâna în anul 10.000 d.C.?
AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara în acea perioada.
AB: Curios, nu-i asa?
R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
AB: Va supravietui.
R: De ce s-a mentionat la un moment dat ca anul 2011 a fost ultimul an în care subiectii experientelor au putut vedea ceva tangibil?
AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 - 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca în jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.
R: Asta nu înseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.
AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se întreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia în cea de-a patra dimensiune.
AB: Într-adevar. Sunt ceva dovezi în directia asta.
R: Se discuta mult despre ideea translatiei într-o a patra dimensiune. Ce înseamna aceasta?
AB: De fapt, înseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea în legatura cu nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini "revenirea în Glorie". A constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decât la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.
R: Când se va realiza complet aceasta translatie?
AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune în care predomina compasiunea, întelegerea si iubirea. Trecerea definitiva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc între anii 2003 si 2013.
R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.
AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamânt. Transformarile au început deja. Suntem martori la "disparitia" celei de-a treia dimensiuni a vietii.--------------------India 2012S-au semnalat un numar din ce in ce mai mare de aparitii OZN in zonele muntoase din Himalaya (India, Nepal si Tibet) incepand din anul 1998 cand India a facut primul test nuclear. Activitatea militara indiana si chineza la granita comuna s-a intensificat. Cotidianul India Daily consacra aproape saptamanal un articol despre aceasta tema, incepand cu luna octombrie 2004. Ce se intampla acolo?Conform unor cercetatori de la Observatorul Geologic Indian, de 2 ani, o anumita zona de circa 100 Kmp este vizitata regulat de OZN-uri si ciudate fiinte umane. In nordul zonei Himachal Pradesh s-au observat nenumarate aparitii OZN. Localnicii afirma ca "ei" vor ateriza in aceste locuri in urmatorii 7 ani. Unii cercetatori OZN declara ca in anul 2012 se va stabili un contact oficial public intre oameni si "ei". Oare sa fie acestea etapele preliminare aterizarii acestor fiinte pe Pamant, asa cum a fost prezis in secretele profetii ale civilizatiei Maya? In noiembrie 2004 acelasi cotidian indian confirma trimiterea unei echipe a Organizatiei de Cercetari Spatiale Indiene (OCSI) in muntii Himalaya pentru a pregati un teren de aterizare a OZN-urilor si care va trebui sa fie gata pana in anul 2012. Mai mult, s-a raportat ca Administratia Spatiala Chineza face pregatiri asemanatoare, de partea cealalta a granitei. Cerul indian a devenit scena a numeroase aparitii OZN in aceste zile. Oficiali ai OCSI au declarat, sub protectia anonimatului, ca au inceput anumite activitati pe aceasta tema. Multi dintre ei sugereaza ca in anul 2012 vor ateriza in sase tari de pe toate continentele, iar India este una dintre ele. OZN-urile au doar activitati de cercetare a unui posibil contact cu Guvernul Indian si Armata. In prezent, India beneficiaza de suport pentru a invata cum sa administreze energia nucleara, tehnologia spatiala si alte tehnologii avansate. De asemenea, se pare ca si China este printre cele sase tari alese. Cercetatorii indieni lucreaza in prezent la redescoperirea vechilor tehnologii mentionate in popularele legende indiene Mahabharata si Ramayana. Este vorba despre dispozitive antigravitationale. In orasul Dighi din Puna, care concentreaza "crema" cercetatorilor si inginerilor in domeniul apararii, au aparut evidente legate de anul 2012. Intrebati despre recentele evenimente in legatura cu OZN-urile, cercetatorii militari au declarat ca "nu pot vorbi inainte de 2012" sau ca "nu stiu nimic". Cotidianul India Daily afirma ca si Chinei i s-a spus sa renunte la orice misiune spatiala cu personal uman care depaseste altitudinea de 160 Km, pana in anul 2012. In alt articol, cotidianul arata ca antigravitatia si alte tehnologii spatiale sunt ofertele acelorasi ocupanti OZN care, conform psihologului si cercetatorului OZN Richard Boylan, se afla in spatele recentelor tratative de pace intre India si Pakistan. Mai mult, India a declarat oficial ca va renunta la avioanele MIG pana in anul 2012.
Un baietel din Nepal a desenat un OZN pe care l-a vazut impreuna cu ceilalti copii cand se jucau pe iarba. El spune ca aceste vehicule nu fac deloc zgomot, pot decola vertical si plutesc in aer. De asemenea, pot disparea brusc. Un calugar tibetan declara ca nenumaratele aparitii OZN au inceput in 1998 cand s-a realizat primul test nuclear indian, si ca numarul acestor aparitii s-a marit in fiecare zi. Recent, in partea chineza a zonei Himalayene s-a construit un lac artificial, foarte aproape de granita cu India. Desi lacul punea in pericol satele indiene din zona datorita unei posibile revarsari, nici India si nici China nu au comentat. Brusc, localnicii indieni si chinezi spun ca lacul a disparut. Ce s-a intamplat, de fapt? Cum a aparut si cum a disparut un lac artificial de o asemenea marime? Oficialii chinezi, ca si cei indieni, nu au fost niciodata ingrijorati de acest lac. De ce? Localnicii din acea zona declara ca aproape tot timpul sunt vazute numeroase OZN-uri, mai mari sau mai mici. Militarii chinezi si indieni le spun localnicilor ca acestea sunt vehicule de spionaj!
Se pare ca India are de castigat de pe urma acestor vizite ale OZN-urilor. Un cercetator de la OCSI a vorbit despre cel mai avansat proiect secret de sistem de propulsie cu antigravitatie si despre faptul ca unii cercetatori studiaza deja aceasta tehnologie avansata si o fac intr-o forma "impachetata". Cand a fost intrebat ce inseamna termenul "impachetata", el a raspuns ca este vorba de tehnologie pregatita si destinata utilizarii directe, fara a mai fi nevoie de etapa premergatoare de "inventare". In plus, personal din Fortele Aeriene Indiene indica anumite proiecte interesante ale Hindustan Aeronautics Limited (cea mai mare organizatie indiana pentru cercetare, dezvoltare si productie aviatica). Trei dintre aceste proiecte au ca scop propulsia antigravitationala si sisteme de reducere a greutatii navelor. De asemenea, proiectul de invizibilitate este si el interesant. Inginerii si tehnicienii OCSI sunt vazuti in diferite zone din Himalaya si langa granita chineza. De remarcat ca si organizatia spatiala chineza ASC realizeaza activitati similare, de cealalta parte a granitei. Cercetarile in domeniul antigravitational sunt acum in plina desfasurare in India, si deja au fost amintite nenumarate posibile aplicatii civile pentru a usura viata pe Pamant. India probabil ca va anunta descoperirea ca parte a unei serii de inovatii publice. Dar este insa evident ca aplicatiile militare ale antigravitatiei pot face ca avioanele si rachetele conventionale sa devina inutile, "peste noapte". Oare complexul militaro-industrial nu are nimic de zis? Oare cei care au astazi puterea vor permite sa le scape printre degete? Dar de ce tot acest secret pana in anul 2012? Ce se va intampla in 2012? Din motive obscure, China amana orice expeditie lunara cu personal uman! La Beijing, in cercurile interne guvernamentale se afirma ca si Chinei i s-a spus sa abandoneze orice proiect de expeditie umana spatiala la altitudine mai mare de 160 Km, pana in 2012. Sa reamintim aici ca atat SUA cat si Rusia au renuntat, pentru moment, la intentiile lor de a trimite oameni pe Luna. De ce oare aceasta retinere, daca tot s-au laudat ca au facut-o deja cu mult timp in urma?
Kongka La este intrarea in Himalaya si se afla in regiunea disputata de la granita India - China din zona Ladakh. Partea nord-vestica ocupata de China se numeste Aksai Chin, iar cea din sud-vest aflata in administrarea Indiei se numeste Ladakh. Aceasta este regiunea in care s-au dat lupte grele intre India si China in 1962. Zona este foarte greu accesibila si s-a stabilit un acord bilateral ca niciuna dintre parti sa nu patruleze in zona. Conform turistilor, calugarilor budisti si localnicilor din Ladakh, Armata Indiana si militarii Chinezi mentin linia de control. Dar aici se intampla ceva mult mai serios.
In aceste zone au fost vazute numeroase OZN-uri venind din pamant. Da, din sol! Se pare ca guvernele indian si chinez cunosc acest lucru foarte bine. Recent, cativa pelerini hindusi care se indreptau spre muntele Kailasa dinspre vest, au zarit lumini ciudate pe cer. Ghizii locali de pe teritoriul chinez le-au spus ca nu e o noutate. Aceste OZN-uri silentioase de forma triunghiulara au aparut din pamant si s-au ridicat vertical. Unii dintre pelerini care doreau sa se apropie de zona respectiva au fost intorsi din drum de garzile chineze. Dupa ce au ocolit zona au incercat sa intre dinspre partea indiana, insa si acolo au fost opriti de granicerii indieni, in ciuda permisului special ce le dadea cale libera de circulatie intre cele doua tari. Personalul indian de la granita le-a spus ca au ordin ca sa nu lase pe nimeni in jurul zonei de interes si ca este adevarat ca au fost vazute ciudate obiecte luminoase venind de sub pamant. Fortele de Operatii Speciale Indiene si agentiile de informatii indiene sunt la comanda tuturor trupelor militare din zona. Localnicii nu inteleg de ce oficialii le spun sa-si tina gura cand vine vorba de situatia speciala din zona. In definitiv, aparitiile OZN sunt cunoscute si foarte dese. Ei cred ca guvernul indian si cel chinez ascund aceste adevaruri din anumite motive obscure. In aceasta regiune placa continentala eurasiana si cea indiana se suprapun creind astfel inaltii munti Himalaya. Aceasta este una dintre putinele zone de pe Pamant in care grosimea crustei planetare este dubla fata de celelalte zone. Aici ar fi un loc perfect pentru baze subterane imense. Recent, atat India cat si China s-au hotarat sa rezolve definitiv disputele despre granita comuna. Zona Aksai Chin este inca neclara. Dar curios, guvernele sunt indiferente fata de aceasta zona.

S-a desfasurat un concurs de desen in scolile din aceasta zona. Majoritatea dintre copii au desenat obiecte ciudate pe cer sau altele venind din pamant. Multi dintre ei stiu si cand sa le caute cu privirea! Un reporter din New Delhi, Subhra Jain, declara ca are informatii despre vizite ale altor fiinte umane (extraterestre?) in India, si ca in aceste zile multe dintre super-puterile lumii au fost contactate deja, iar India nu face exceptie. Modul lor de contact este prin intermediul radarelor militare. Recentul contact cu ei s-a realizat in partea indiana a muntilor Himalaya si regiunea Ladakh. Ei vor ca India sa invete legile Universului multidimensional. Organizatia de Cercetare Spatiala Indiana (OCSI) planuieste o misiune pe Luna si una pe Marte, ambele fara personal uman. In aceasta directie, "ei" i-au sfatuit pe cercetatorii indieni ce sa faca si ce sa nu faca, pentru a avea succes. Pe de alta parte, un pilot indian recent retras din Fortele Aeriene Indiene a vorbit in fata studentilor. Despre ce? Despre bazele de aterizare pentru OZN-uri din regiunea Ladakh. A inceput prin a spune ca o noua tehnologie este pe cale sa fie folosita si ca se fac importante descoperiri in domeniul aerospatial. Studentii au inceput sa-l intrebe despre aceste noi tehnologii si de unde vin ele, mai mult in gluma! In acel moment el a inceput sa descrie cu lux de amanunte baza subterana. Ladakh este o zona unica in lume, flancata de doua lanturi muntoase imense - Himalaya si Karakorum. Temperaturile nu depasesc 27 de grade vara, insa iarna scad deseori sub -20 grade. La o asemenea altitudine (intre 3000 m si 7500 m) patura de aer este foarte subtire. Se spune ca numai in Ladakh poti avea arsuri solare pe piele si - in acelasi timp - degeraturi la picioare. Intr-o conferinta de presa, ministerul Petrolului din India a fost intrebat despre pretul petrolului si a raspuns ca India dezvolta in prezent surse alternative de energie folosind tehnologii avansate. Intrebat in continuare despre aceste tehnologii, purtatorul de cuvant a incheiat conferinta in mod subit declarand ca acestea sunt informatii secrete. Sa fie vorba oare despre noile tehnologii facute cadou de OZN-uri? Guvernul Indian s-a hotarat sa cheltuiasca sume exorbitante de bani pentru a dezvolta infrastructura de drumuri din Kasmir si Ladakh. India dispune de fondurile necesare datorita masivelor investitii straine din partea Americii, Europei si a Japoniei. Cele doua regiuni indiene nu au potential economic ridicat, deci demersul Indiei este, probabil, de alta natura: realizarea unui transport fluent cu regiunea Ladakh. Conform unor zvonuri din New Delhi, OZN-urile au realizat deja un contact formal cu Guvernul Indian. La inceput, guvernul a ramas fara replica, nestiind cum sa reactioneze. Insa lucrurile s-au linistit de indata ce au inteles ca acesti extraterestri sunt prietenosi (spre deosebire de cei numiti "micii cenusii" care au luat legatura cu complexul militaro-industrial american). Localnicii din regiunile muntilor Himalaya au afirmat recent ca in zona exista ciudate semnale radio si microunde. Transmisiile sunt mai intense in zona Kailasa, renumita la hindusi de mii de ani ca fiind deschiderea catre paradis si casa zeului Shiva. Atat turistii cat si pelerinii confirma realitatea acestor semnale ciudate, insa nimeni nu stie de unde vin. Regiunea este de o frumusete rar intalnita, iar China elibereaza permise speciale pelerinilor hindusi sau turistilor occidentali pentru a o vizita. Cativa cercetatori au vizitat zona in decembrie 2004 si au descoperit si ei ciudatele semnale. Nu ar exista nici-un motiv pentru ca zona sa fie monitorizata prin satelit. Exista voci care spun ca aceste semnale ciudate au fost observate datorita noilor radio-receptoare avansate. Unii spun ca semnalele vin de sub lacul din Kailasa, altii ca vin din cer. Frumusetea naturii este atat de mare incat foarte multi se intorc aici in ciuda lipsei de oxigen si a frigului avansat. In afara de regiunile Arctice si Antarctice, aceasta este probabil cea mai rece zona de pe planeta, iar in mijlocul ei se afla un lac cu apa curata ca de cristal, inghetat in majoritatea anului. In ianuarie 2005, la granita cu Nepalul, in statul indian Bihar, turistii care se intorceau din Nepal vorbeau despre prabusirea unui OZN in Nepal. Zvonul s-a raspandit si in Katmandu (capitala Nepalului). Locul prabusirii este la granita dintre Nepal si China, aproape de muntele Everest si total inaccesibil. S-au semnalat activitati neobisnuite si cateva cutremure in regiunile Himalayene la granita Indiei cu Nepalul. Sa fie oare in legatura cu recentul cutremur devastator din Sud-Estul Asiei?

Dupa cum am aratat deja, cutremurul din Sud-Estul Asiei din decembrie 2004 (care a facut ravagii datorita valurilor imense tsunami) a fost un Cutremur artificial. Singura tara care a refuzat oferta de ajutor a SUA a fost India. Se pare ca SUA s-a folosit de acest dezastru pentru a incerca sa patrunda oficial pe teritoriul Indiei pentru a investiga zona Ladakh, sub pretextul ajutorului. Dar pentru ca au ratat planul, au recurs la clasicele tehnici de spionaj, iar supravegherea din satelit este una dintre ele. Asa se explica multitudinea de transmisii "parazite" detectate in Ladakh.Adresa acestui articol este http://aim.y11.net/?a=5 Dincolo de 2012O scurta prezentare a volumului "Dincolo de 2012: catastrofa sau extaz. Un ghid complet al predictiilor despre sfârsitul timpului", de Geoff StrayAprecierile unor alti cercetatori în domeniu despre noul volum al lui Geoff Stray: John Major Jenkins, autorul volumelor "Maya Cosmogenesis 2012" (2012 Cosmogeneza Maya) si "Galactic Alignment" (Alinierea galactica): "Arata foarte bine. Imagini grafice de exceptie. Aceasta carte ar trebui sa determine avansarea discutiilor despre anul 2012. Ma bucur ca am contribuit la aceasta prefata. Sunt intrigat de capitolele din final, care sunt o sinteza a teoriilor actuale ce converg catre o uimitoare viziune a întregii problematici".
Vincent Bridges, co-autor al cartii "The Mysteries of the Great Cross of Hendaye" (Misterele marii cruci de la Hendaye): "Ce lucrare incredibila! Este o capodopera. Deja am citit-o de doua ori, iar câteva portiuni de mai multe ori, si trebuie sa recunosc ca ai perfecta dreptate. Toata lumea trebuie sa citeasca aceasta carte, chiar si cei pesimisti...".
Moderatorul si proprietarul grupului de discutie "Time Wave Zero 2012" (2012 Unda timpului zero): "...Dincolo de 2012 este o dizertatie virtuala de masterat în acest domeniu, scrisa într-un limbaj mai mult decât accesibil, cu multe ilustratii si grafice minunate pentru ca parcurgerea volumului sa se faca foarte usor si captivant. Înca sunt uimit ca Geoff a reusit sa ordoneze atât de multe informatii, si sa prezinte argumente atât de convingatoare despre realitatea momentului 2012".
Jonathan Bethel, webmaster al "Omega Point Institute" (Institutul Punctului Omega) si www.2012eschaton.com: "Cartea e exceptionala! Abia am început sa ma uit peste ea si deja o iubesc! De fapt, am aflat de 2012 mai întâi prin McKenna si apoi datorita Calendarului Maya".
Joel Keene, autor al cartii "Cosmic Locusts, The 2012 Convergence of Nostradamian, Mayan & Biblical Prophecy" (Lacustele cosmice, Convergenta spre 2012 a profetiilor lui Nostradamus, mayase si Biblice): "Cartea este zguduitoare. Trebuie sa citesc câte putin de fiecare data ca sa nu ma suprasolicit".


Iata mai jos un pasaj din introducerea lui Geoff Stray la volumul "Dincolo de 2012":
Civilizatia Maya a înflorit între anii 200 si 900 d.C. în America de Mijloc - o zona care cuprinde azi Mexicul de Sud, Guatemala, Belize si Honduras. Ei aveau un sistem complex de calendare, dintre care unul numit "de lunga durata" care masura perioade vaste de timp cu o precizie nemaiîntâlnita. Acum apare ca sigur faptul ca acest calendar "de lunga durata" a fost creat în Izapa aproximativ în anul 355 î.C. Acest calendar masoara un ciclu de 1.872.000 de zile, sau aproape 5.125 de ani, si este cunoscut ca ciclul de 13 baktun. În ultima suta de ani, arheologii au avut dispute despre corelarea datelor din acest calendar cu cel modern (Gregorian) pe care îl folosim cu totii azi, si au concluzionat ca începutul (sau momentul zero) al ciclului curent de 13 baktun este 11 sau 13 august 3114 î.C. Asta înseamna ca ciclul se încheie dupa 1.872.000 de zile, adica pe 21 sau 23 decembrie 2012. Nimeni însa nu stie de ce mayasii au ales decembrie 2012 ca sfârsit al timpului.
În 1987, Jose Arguelles a publicat o carte numita "The Mayan Factor" (Factorul mayas), în care el a adus în atentia publica momentul de sfârsit al calendarului maya din 2012. Eu am citit acea carte si am fost fascinat de ea, pentru ca în anii precedenti studiasem un sistem calendaristic originar din alta parte a lumii care avea ca punct terminus tot anul 2012!
Terence si Dennis McKenna au publicat o carte în anul 1975, "The Invisible Landscape" (Peisajul invizibil), în care ei au aratat ca oracolul chinezesc I-Ching a fost mai întâi folosit ca si calendar lunar în care cele 64 de hexagrame (a câte 6 linii), cu un total de 384 de linii, au reprezentat cele 384 de zile într-un an lunar de 13 luni. Faimoasa unda a timpului zero, ce reprezinta raportul dintre obisnuit si noutate în sistemul spatiu-timp, a fost obtinuta de cei doi frati ca urmare a studierii sistemului I-Ching. Unda fractala complexa este compusa dintr-o ierarhie de unde, fiecare cu o amplitudine de 64 de ori mai mare decât precedenta, care arata grafic toate schimbarile, de la evenimente de durata sub-atomica, pâna la cele manifestate în universul tridimensional obisnuit.
Schimbari planetare:

Explozia bombelor atomice de la sfârsitul celui de-al doilea Razboi Mondial a fost considerat un eveniment suficient de "nou" pentru ca sa poata fi corelat cu unul din vârfurile de maxima activitate a undei complexe. Când au aliniat-o astfel cu calendarul Gregorian actual, s-a descoperit ca spre sfârsitul anului 2012 toate undele componente au un vârf comun, semnificând un salt evolutiv si o translatie dimensionala.
Incredibil, însa fara sa cunoasca nimic despre fratii McKenna sau unda timpului zero, Jose Arguelles publicase deja în 1984 o carte numita "Earth Ascending" (Pamântul evoluând) în care el demonstra ca exista o relatie între I-Ching si calendarul maya de 260 de zile (Tzolkin). La fel, când fratii McKenna au scris în 1975 "The Invisible Landscape", ei nu stiau nimic de Arguelles si de cercetarile lui despre ciclul de 13-baktun al mayasilor. Sunt prea multe "coincidente", daca e sa folosim cuvântul coincidente. Mai degraba e vorba de o sincronicitate, cuvânt ce înseamna derularea unor evenimente în acelasi timp, ce au legatura între ele, si o aceeasi semnificatie.
Am început un proiect în care doream sa aflu ce se poate petrece în 2012, si doream sa condensez descoperirile facute sn acest proiect sub forma unei brosuri A4 numita "Dincolo de 2012". Aceasta brosura s-a dezvoltat apoi în site-ul www.diagnosis2012.co.uk si a atras participarea oamenilor din lumea întreaga. Acum, aceasta carte vrea sa coreleze toate aceste cercetari într-un tot unitar, pentru a descoperi eventualele modele ce se ascund în spatele tuturor acestor informatii, indiferent daca acestea sunt de buna credinta sau adevarate dezinformari.

Iata cuprinsul acestei carti, Dincolo de 2012:

1. Partea întâi, "Calendare si Profetii stravechi", pune în evidenta paleta de surse stravechi care au fost descoperite recent, sugerând ca vechile culturi aveau cunostinta despre un eveniment foarte departat în viitor si încercau sa pastreze aceste informatii pentru a fi dezvaluite la momentul oportun. Sunt examinate calendarele Maya si profetiile triburilor din America de Mijloc, America de Nord si de Sud, Africa si Noua Zeelanda. Sunt aduse în prim plan si calendarele orientale si asiatice, religiile occidentale si celebrul I-Ching.

2. În Partea a doua, "Teorii despre 2012", examinam teoriile aparute pe marginea publicarii diverselor calendare si profetii. Unele dintre acestea încearca sa demonstreze ca stramosii nostri doreau sa ne avertizeze în legatura cu un cataclism viitor, dar cât de convingatoare sunt ele? Este vorba despre cicluri solare, asteroizi si comete, planete, regiuni plasmatice din cosmos, centrul galaxiei, si alte idei de acest fel. Rezultatele acestor teorii acopera întreaga gama de scenarii, de la defectarea centralelor electrice pâna la distrugerea totala. Un lucru e sigur: nu pot fi toate corecte!

3. În Partea a treia, "Dincolo de val", aruncam o privire asupra surselor de informatii despre 2012, de la Nostradamus pâna la vizionarii moderni, de la starile modificate de constiinta pâna la OZN-uri. Pâna si celebrele forme circulare desenate pe câmpuri au fost puse în legatura cu 2012.

4. În Partea a patra, "Diagnoza", pornind de la câteva elemente interesante si valoroase expuse în capitolele precedente, ajungem la o concluzie surprinzatoare.Dupa aceasta ultima parte, exista trei apendice care extind concluzia acestui studiu. De asemenea, exista o bogata sectiune de note si referinte si o alta de bibliografie. Concluziile acestei carti nu trebuie privite ca fiind "raspunsul" cautat, pentru ca întotdeauna trebuie sa ramânem deschisi si sa cautam adevarul în noile informatii care pot apare. Exista speranta ca aceasta carte va fi de un real folos celor interesati de subiect, oferind o excelenta baza de plecare spre noi cercetari.

Planeta ERIS

Adevarata cauza a schimbarilor de clima, activarii vulcanilor, intensificarii activitatii seismice etc., o reprezinta apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris, denumita intermediar 2003-UB-313 si cunoscuta in Antichitate sub mai multe denumiri: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hericolubus, Planeta Zeilor, planeta Imparatiei, planeta Crucii, planeta Rosie etc.
A primit denumirea oficiala de Eris in urma hotararii Uniunii Astronomice Internationale de la Praga, din august 2006.
Un scurt istoric al primelor contacte (recente) cu ea:
- a fost observata la data de 21 octombrie 2003, cu un telescop Oschin de 1,22 m, de pe Muntele Palomar (California);
- a fost descoperit de Michael E. Brown, Chad Frujililo, David L. Rabinovitz, de la California Institute of Technology, la 5 ianuarie 2005, dupa fotografiile luate la data de mai sus.
- observatiile ulterioare publicate in octombrie 2005, au aratat ca poseda un satelit denumit Dysnomia (Gabriel).
Apropierea periodica (3.600 de ani) a planetei Eris/Nibiru de Pamant genereaza si numeroase modificari ale climei, una fiind incalzirea globala cu consecinta ei fireasca - topirea ghetarilor.
Pe scurt, ilustrarea acestui proces in timpul ultimelor doua treceri ale planetei Zeilor printre Marte si Jupiter, locul maxim al apropierii de Pamant:
1) Acum 7.200 de ani, in timpul cataclismului cunoscut sub termenul de “potopul” lui Noe:
“Schimbari bruste de temperatura... furtuni violente... avalanse de ape provenite din Antarctica... au iesit din «inchisoarea lor de gheata»... dr. John T. Hollin de la Universitatea Maine considera ca, periodic, din calota glaciara a Antarcticii se desprind bucati uriase, care creeaza o maree uriasa” (Zecharia Sitchin, A Douasprezecea Planeta, Ed. Aldopress, Bucuresti).
2) Acum 3.600 de ani, in timpul Exodului evreilor din Egipt: “La mijlocul mileniului al doilea I. Ch., Pamantul a suferit... mari cataclisme. Un corp ceresc, recent patruns in sistemul solar - o noua cometa -, s-a apropiat foarte mult de Pamant... disparitia ulterioara a stratului glaciar” (Immanuel Velikovsky, Ciocnirea lumilor, Ed. Lucman, Bucuresti).
3) Situatia prezenta (29/30 decembrie 2006): Agentiile de presa din intreaga lume au relatat faptul ca o platforma de gheata de aproximativ 66 km patrati (cam 15 km lungime si 5 km latime) s-a detasat de insula Ellesmere (in apropierea Groenlandei), in Oceanul Atlantic, datorita incalzirii globale, iar calota glaciara continua sa se rupa. Modficarile de clima, geologice etc., se vor accentua deoarece planeta Eris/Nibiru nu a trecut nici macar pe langa Pluto, apropierea maxima de Pamant fiind asteptata in perioada 2010-2012.
In prezent, fenomene identice (incalzire globala, activare vulcan etc.) au loc si la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeasi: Eris/Nibiru. Cateva exemple:
1) Luna Triton a lui Neptun se incalzeste (BBC Science & Technology News, 25 iulie 1999).
2) Pluto traieste o incalzire formidabila (Massachusetts Institute of Technology News, 9 octombrie 2002).
3) Eruptie vulcanica pe Io, satelitul lu Jupiter (Icarus Astronomy, noiembrie 2002).
4) Incalzirea lui Marte (ABC News, 7 decembrie 2002).
5) Incalzirea lui Saturn (28 ianuarie 2007, www.interstars.net): Cercetatorii de la UCLA (University of California, Los Angeles) - departamentul de fizica si astronomie si cei de la Universitatea din Boston au remarcat ca temperatura atmosferei superioare a lui Saturn este mai mare decat prevazusera. Astfel, profesorul Alan Aylward de la UCLA considera necesara reexaminarea ipotezelor de baza referitoare la atmosfera planetara si determinarea cauzei incalzirii observate. Tot el a semnalat un proces asemanator si la nivelul planetei Marte, concluzionand: “Studiind ce se petrece in alte atmosfere, vom afla indicii despre viitorul Terrei”. Pe Internet (Google) la Nibiru exista 586.000 de trimiteri, la UB 313 exista 1.130.000 de trimiteri, la Eris exista 3.970.000 de trimiteri. Un scurt film (4-5 minute) despre cele de mai sus poate fi vazut la: Leweb2zero.tv nibiru.Sursa: Cronica Romana, 15 Martie 2007

Autor: Cristian Negureanu
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah