marți, 4 decembrie 2012

Semne prevestitoare a celor 3 zile de intuneric


 Semn prevestitor al zilelor de intuneric: “O zi neobisnuit de calda pe timp de iarna, poate chiar cu viscol de nisip. Urmeaza imediat o noapte rece de IARNA, in care se va auzi UN TUNET ÎNGROZITOR, cu o jumatate de ora sau o ora înaintea pedepsei. Pe cer se va vedea crucea neagra, timp de 3 ore.
Raze de lumina vor a
tentiona pe copiii spirituali ai Fecioarei Maria, ca sa aiba timp sa se adaposteasca.”
Mesaj scris de clarvazatorul belgian André.

Cele necesare:
+ Sa pregatim 30 de litri de apa de persoana. Peste fiecare 10 litri de apa de izvor se toarna un litru de agheasma, prin care se sfinteste tot restul apei. La începutul întunericului îmbibam prosoape în apa sfintita si ne acoperim fata si mîinile, spre a le feri de foc si caldura. În multe locuri se va putea bea apa doar din sticle, caci apa potabila va fi contaminata;
+ Luminari si chibrituri suficiente, sfintite prin rugaciune (Tatal nostru, de 3 ori);
+ Alimente conservate; pîine uscata si sfintita;
+ Ulei (pentru arsuri); ceaiuri de paducel si tei, sfintite;
+ Medicamente, plante (trusa de prim-ajutor);
+ Oala cu capac (W.C. acoperit);
+ Banda izolatoare si hîrtie (pînza) neagra pentru ferestre;
+ PENTRU PROTECTIE: FOTOGRAFIA LUI IISUS HRISTOS, crucifixuri, Biblia crestin-ortodoxa, rugaciuni scrise, lucruri binecuvîntate, icoane sfintite, moaste, semnul crucii (+) pe fiecare usa si fereastra din casa noastra.

Indicatiile acestea au fost transmise pentru a asigura supravietuirea crestinilor în timpul celui mai mare cataclism al omenirii, pentru ca, dupa planul lui Dumnezeu, ei sa-si ocupe locul în Noul Ierusalim, împaratie a Pacii si a Iubirii.
AMIN.

Sursa: facebook.com/horusra

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah