marți, 14 decembrie 2010

Un Obiect misterios tranziteaza imaginea Soarelui. NASA nu da nicio explicatie

NASA nu are nici o explicatie fata de faptul ca o planeta pare sa fi trecut foarte aproape de Soare. O planeta foarte mare, care apare tocmai in imagineile NASA ale Soarelui. la fel de bine poate sa nu fie chiar atat de mare si ata de aproape de Soare, spun cativa cercetatori, poate fi un asteroid care s-a interpus pe zona pe care o focaliza obiectivul.
Altii cred ca ar fi vorba chiar de Venus, sau Mercur. Interesant este ca imagine a fost surprinsa din emisfera sudica, tocmai de acolo, de unde se crede ca va sosi deja celebra Nibiru, sau Planeta Zeilor, dupa cum comenteaza  Cristian Negureanu. Poate fi si acea planeta despre care vorbau astronomii in urma cu cateva zile, cea care lasa in urma bucati mari de gheata, cea despre care se crede ca este responsabila cu schimbarea climatului si a stabilitatii in sistemul solar, deci, inclusiv pe climatul Terrei, ceea ce remarca toata lumea. Tot aceasta planeta poate produce anomalii in campurile magnetice ale astrelor, putand fi responsabila de eruptiile mari solare, aflanduse in vecinatatea astrului zilei.
In filmarea de mai jos, facuta de NASA, obiectul trece foarte repede intucat redarea nu a fost facuta la viteza normal, ci la o viteza mult marita, asa cum se salveaza filmarile, tocmai ca un operator sa nu se uite ore intregi la o imagine statica, ci sa vada doar anomaliile, dupa care sa analizeze sectiunile la anumite viteze ale cadrelor. Ciudat este ca NASA nu a dorit sa comenteze imaginile, ceea ce i-a facut pe adeptii Teoriei Conspiratiei sa creada ca e ceva putred la mijloc.
Sursa : agentia.org

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah